Galéria

Híres magyar nők, akiknek köszönhetően a párjuk is híres lett

Forrás: A színésznő és volt férje, Kis Zsolt 6 évig alkottak egy párt. Bár a férfi nem volt ismert, Zsófi által több műsorban is láthatták a nézők. A pár 2021-ben döntött a válás mellett, Zsolti pedig ezzel együtt el is tűnt az emberek szeme elől. 
Forrás: A világbajnok úszónő sokáig élt együtt boldog házasságban Shane Tusuppal, aki az edzője is volt egyben. Katinkának köszönhetően Shane szélesebb körben is meg tudta magát ismertetni, majd a viharos válásukat követően a sport mellett az influenszerkedés is az élete része lett. Ezt az is segítette, hogy rövid ideig Szabó Zsófi vőlegénye is volt.
Forrás: Pamela a hazai influenszerek egyik legnépszerűbb személyisége, aki pár éve találkozott férjével, Bencével. A férfi korábban focista volt, majd Pamelával együtt több műsorban is szerepelt, így szép lassan, de feleségének hála ő is népszerű celeb lett a hazai palettán.
Forrás: Az egykori szépségkirálynő keményen megküzdött a sikerért, méghozzá teljesen önerőből. Mára saját vállalkozása van és róla beszélnek a legtöbben. Ezt volt férje, Csuti is felismerte, aki Edinának köszönhetően szintén üzletemberré nőtte ki magát. Sőt, mi több az Instagramon is több ezer követője van.
Forrás: A kétgyermekes édesanya és egykori szépségkirálynő 12 éve van együtt a férjével, Csabával, akivel igen szenvedélyes és hullámvölgyekkel teli kapcsolatot tudhatnak a hátuk mögött. Ma már boldog házasok, így Ági szerette volna, ha férje is részesül egy kis népszerűségben általa. Közös YouTube csatornájuk van és több műsorban is láthattuk őket.
Forrás: A szépséges modell 2018-ban ment hozzá Hajmásy Péterhez, akit rajongásig szeretett. A férfi - aki ma már Nádai Anikó párja - sokat profitált volt felesége sikeréből, hiszen számos együttműködésben szerepelt vele együtt, illetve neki köszönhetően lett ő maga is influenszer.