Galéria

7 zseniális dolog, amit híres párok tesznek azért, hogy kapcsolatukban életben tartsák a lángot

Forrás:

Hiába a megcsalási pletykák, ők ketten tűzön-vízen át kitartanak és nemcsak szeretők, de barátok és üzlettársak is. A díva szerint mindketten annyira magabiztosak, hogy nincs helye kételyeknek a kapcsolatukban.


Forrás:

A dögös színésznő rajongva szereti francia üzletember férjét, és állítja, alig élnek társasági életet, inkább együtt vannak, mert annyira boldogak egymás társaságában. A közösségi médiát pedig pláne száműzik.


Forrás:

A legendás színésznő több mint 40 éve él együtt szobrász férjével. Streep filozófiája mindig is az volt, hogy meghallgatja partnere problémáit, javaslatait és tanácsait, és elfogadja, hogy nincs mindig igaza. "A beszélgetés a sikeres házasság kulcsa.”


Forrás:

Igazi álompárt alkotnak 2012 óta és imádják egymást. Elárulták, hogy sosem dolgoznak egyszerre, így mindig ott tudnak lenni a családjukkal, amikor a másik forgat. Egy napnál többet sosem töltenek egymástól távol.


Forrás:

Ők is egyfajta királyi család a briteknél és négy csodás gyerek szülei. Az egykori Spice Girl szerint minden szerdán randiznak, bármilyen sok is a munkájuk, illetve mindenben egyenrangúak és támogatják egymást - ez a titkuk.


Forrás:

Kaia Gerber bájos szülei 25 éve alkotnak egy párt. A szupermodell elárulta, miután gyermekei megszülettek, beiratkozott rúdtánc órákra. Ezzel testét is karban tartja és férjét is könnyedén lázba hozza.


Forrás:

1997 óta házasok, felneveltek két tehetséges gyermeket, és még mindig annyira szeretik egymást, hogy Will akár pofozkodni is képes az Oscar-gálán. Jada szerint az a titkuk,hogy soha nem adják fel, nem ijednek meg a nehézségektől és mindig életben tartják a szexuális szenvedélyt, ha kell, játékokkal.