Galéria

Hollywood legprűdebb emberei: van, aki még a csóktól is írtózik a filmvásznon�

Forrás: A színésznőt mindenki a Harry Potterben alakított karót nyelt karakterével azonosította, amire a többi szerepével is rátett. A nyíltan feminista Emma ezt sosem cáfolta, ám véleménye szerint nem attól kéne megítélni egy nőt, mit és hogyan mutat meg, hanem a belső értékei és a munkája alapján.
Forrás: Beyonce azt mondta egy interjúban, hogy tinédzser évei alatt elkerülte a bajt, és kifejezetten jó gyerek volt, aki tanult és sosem fiúzott. „Azt hiszem, mondhatni prűd voltam. Soha nem hagytam ki az iskolát, soha nem kerültem bajba. Kicsit unalmas voltam." Szerinte pontosan ez a prűdség segítette végül ahhoz, hogy ne egyszerűen énekesnőként vagy szexszimbólumként tekintsenek rá, hanem tiszteljék is a szakmában.


Forrás: Jessica nem vetkőzik le a filmekbenl, és elismeri, hogy kissé elővigyázatos, ha mégis erre kerülne a sor: „A Sin City-n kívül nem igazán vállaltam be szűkös ruhákat a filmjeimben. Az emberek tudják, hogy prűd vagyok. Elterjedt a hír.” Egy másik filmjében, az Éberségben ugyan volt egy szexjelenete, de abba is úgy ment bele, hogy csak a csupasz hátát mutatják. A színésznő szerint nem kell minden sikert a meztelenségnek betudni. Szerinte ez maradjon meg annak, akivel együtt vagyunk.
Forrás: Kate elárulta, hogy kicsit sem olyan kalandvágyó, mint amilyennek sokan állítják. Bár a három férje mást mutat, szerinte kifejezetten prűd a való életben. Ma már állítása szerint a csókjelenetek sem mennek neki olyan könnyen, sőt mi több, kifejezetten rosszul van, ha erre kerül a sor. "Sokan hiszik azt, hogy bohém és pasifaló vagyok, pedig visszafogott és prűd vagyok. Néha az az érzésem, hogy újra meg kéne keresnem a 18 éves önmagamat."
Forrás: Mariah mindig egy magabiztos és szexi énekesnő benyomását keltette, ezért is volt furcsa megtudni róla, hogy sem a szexet, sem a férfiak udvarlását nem veszi valami jó néven. Annyira régimódi, hogy Nick Cannonnak hónapokig kellett udvarolnia neki, mire egyáltalán a csókig eljutottak. Az énekesnő azzal védte meg magát, hogy sosem akart rossz színben feltűnni, így talán jobban is védte a hírnevét, mint kellett volna.


Forrás: Pete, aki egyébként a Fall Out Boy együttes tagja, egy korábbi interjúban árulta el, hogy a középiskolában fogalma sem volt arról, mit és hova tegyen, ha eljön a szex pillanata egy lánnyal. Volt néhány sikertelen kísérlete, így jobbnak látta, ha ezzel inkább felhagy egy időre. Állítása szerint nem egyszerűen szégyenlős volt, hanem prűd is, mert ha valami extrém dolgot akartak vele csinálni, már ki is lépett az ajtón.