Galéria

Tavaszi szexpózok, amelyek felvirágoztatják szexuális életed

Forrás: Ha van extrém, akkor az bizony a szexhíd pozíció. Ha szereted a 69-es pózt és ezzel együtt a nagy kalandot, akkor ezt neked találták ki. A partnered feküdjön hanyatt te pedig emelkedj felé hídban, méghozzá ellenkező irányban. Így könnyű rálátása és hozzáférése lesz mindenhez, ami szem-szájnak ingere.
Forrás: Ha igazán mély behatolásra és sokszínű stimulációra vágysz, feküdj hanyatt, csípőd  az ágy szélén legyen, a lábad pedig egyenesen felfelé nézzenek derékszögben. A partnered az ágy szélén álljon - (illetve használjon párnákat, hogy a csípődet a pénisze magasságba tudja emelni). Ezután fogja meg a bokádat és a lábaidat összezárva hatoljon beléd.
Forrás: A tavaszi időszak közepétől már van olyan jó idő, hogy engedjünk egy medencés szexnek. Bár sokan ódzkodnak a vizes szexélményektől, azért mégiscsak vannak olyan helyzetek, amelyek valóban óriási gyönyört tudnak okozni. Érdemes nem teljesen elmerülni a vízben, legalábbis nekünk nem. A párunk mártózhat nyakig, de akár derékig is, mi azonban üljünk a medence szélére, lábainkat széttárva és így engedjük magunkba a már nedves párunkat.
Forrás: Mindenkinek átfutott már a gondolataiban, milyen lenne egy nyilvános helyen szexelni. Nos, ha egy parkban nem is, az erkélyünkön még tehetünk egy próbát. Tegyünk egy plédet a földre, majd egymással szemben, oldalt fekvésben helyezkedjünk el a párunkkal. Egy kis előjáték után pedig jöhet a félig nyilvános szex.
Forrás: Ha szeretsz mindent látni és érezni, akkor a jégkrém póz lesz a tavaszi nagykedvenced. Ehhez mindössze egy székre lesz szükség, amit tegyél a szoba közepére és ültesd rá a párodat. Majd ülj rá szembe. Figyelj rá, hogy mindössze a lábujjaid érjék el a földet és így mozogj le és fel.