Galéria

Előtte és utána: Így változott Justin Bieber stílusa az évek során

Forrás: Akkoriban kétségtelen, hogy ez a frizura volt az énekes védjegye, ahogy kedvenc színéről, a liláról sem szívesen mondott le akkoriban.
Forrás: A My World című lemezének turnéján a lila szín ismét nagy szerepet kapott. És csak úgy halkan megjegyeznénk, hogy ebben az évben jött össze Selena Gomezzel, akivel se veled, se nélküled kapcsolata egészen 2018-ig tartott.
Forrás: A hajhossz már egy fokkal rövidebb, de a tornacipő a Golden Globe-gálán is maradt!
Forrás: November 20-án az American Music Awards-gálára Selena Gomez társaságában érkezett. És meg kell hagyni, hogy nagyon jól kiegészítették egymást a vörös szőnyegen.

Justin egyébként ekkor 17, míg az énekesnő 19 éves volt.
Forrás: Már rövid hajjal és tetkóval jelent meg, ám stílusa még itt sem sokban változott az elmúlt években megszokott vonaltól.
Forrás: 2013 decemberében próbált valami újat mutatni. Még imádott sportos lábbelijéről is lemondott, hogy a róla szóló Believe című koncertfilm premierjének lila szőnyegén egy egészen különös összeállításban mutassa meg új stílusát. Hát...
Forrás: A cannes-i filmfesztiválon pedig folytatta az elegáns vonalat, csak már egy fokkal letisztultabb változatban.
Forrás: Augusztus 30-án, a VMA-re már hosszabb, szőkített tincsekkel és szűk nadrágban érkezett.
Forrás: Aztán annyira bevált neki ez a frizura, hogy év végén, az American Music Awards vörös szőnyegén is ezzel a hajjal trükközött. Közben már egy sokkal letisztultabb tornacipőben vitte tovább a sportosabb lábbelik iránti rajongását.
Forrás: Már világosabb szőke hajszínnel vette át élete első Grammy-díját.
Forrás: 2016-ban egy ideig raszta tincsekkel hódított, de a rajongók utálták, így még az év vége előtt megvált megosztó frizurájától.
Forrás: Ebben az évben a Puerto Ricó-i énekesek, Luis Fonsi és Daddy Yankee kiadtak egy remixet a Despacito című dalukhoz, melyben Justin is közreműködött. És bár 2017-ben volt még pár slágere, az ideje nagy részét visszavonultan töltötte.
Forrás: Majd új stílussal és új barátnővel tért vissza!
Forrás: Pár kisebb frizuraváltást leszámítva stílusa továbbra is stabilan tartotta magát. Ugyanebben az évben dobta piacra saját divatmárkáját a Drewt, ami a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend.
Illetve szintúgy 2019-ben döntött úgy, hogy hivatalosan is összeköti az életét menyasszonyával, Hailey-vel.
Forrás: A MET-gálán aktívan hirdette is saját brandjét, miközben az eleganciáról és az imádott bő szabásvilágról feledkezett el....
Forrás: Sőt! A tavalyi Grammy-n pedig ezt még inkább tovább fokozta! Sokan egyáltalán nem tudják hova tenni ezt az új és sokszor hullámzó kreativitást, ami az énekes öltözködéséből árad, de nagyon úgy látszik, hogy egy időre megtalálta saját helyét a trendek között, és talán pont ez a fontos, hogy egy előadó önazonos tudjon maradni. Főleg úgy, hogy már egészen fiatal korától próbálták őt a közízlés szerint formálni. Úgy látszik, hogy mostanra sikerült tényleg kitörnie abból a képből, ami hosszú évek óta már csak valami rossz emlékként keringett róla a köztudatban.
Forrás: Instagramja alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy jól érzi magát ezekben a szettekben!
Forrás: Amik kétségtelenül egész kreatívan vannak összerakva!