Galéria

7 dolog, ami kiderült az intim trendekről

Forrás:

A kutatásból az derült ki, hogy a nők 53 százaléka a mai napig rendszeresen és teljesen vagy nagyobb mértékben eltávolítja az intim szőrzetét, tehát még mindig a „csupasz” fazon a legmenőbb.


Forrás:

Mindössze 11 százalék lazult be egy kicsit, ennyien mondták, hogy manapság már csak akkor nyúlnak hozzá, ha valamilyen speciális alkalom közeleg, randi, esetleg nyaralás a tengerparton.


Forrás:

Azok közül, akik folyamatosan „irtják”, a legtöbben borotvát használnak, nem igazán hisznek a drogériás gyantában vagy bármilyen más otthoni módszerben.


Forrás:

Akiknek elege van a borotválás miatt állandóan begyulladó szőrtüszőkből, kozmetikushoz járnak gyantáztatni, tőle remélik a hosszabban tartó és szép eredményt.


Forrás:

Annyira tartja magát a „nincs semmi szőr odalent” trend, hogy a megkérdezett nők 7 százaléka már lézeres szőrtelenítéssel is próbálkozott, ami azért durva, mert ez eléggé fájdalmas tud lenni.


Forrás:

Akik nem a csupaszra buknak, azoknak a 26 százaléka sem hagyja csak úgy, szeretik formázgatni, rövidebbre, trendibbre vágni, borotválni.


Forrás:

Mindössze 3 százalék nyilatkozott úgy, hogy soha, semmilyen körülmények között nem nyúl hozzá, hagyja, hadd nőjön, ahogy szeretne.