Galéria

Híres emberek, akik elmesélték a legveszélyesebb és legdurvább élményüket egy forgatáson�

Forrás: A Fekete párduc című film maga az akció, hiszen tele van veszélyes jelenetekkel, ami alól a törékeny Letitia Wright sem volt kivétel. A színésznő miatt még a forgatás is leállt, ugyanis megsérült egy motorbalesetben 2021-ben, amit természetesen a filmhez vettek fel. Egy interjúban elmondta, hogy azóta sem mer motorra ülni.
Forrás: A színésznő a Ritmusszekció című film forgatása közben törte el a kezét, méghozzá akkor, amikor összeütközött Jude Law-val. Blake szerint ez nemcsak fájdalmas, de nagyon veszélyes is volt, így kétszer is meggondolná most, hogy elvállalja-e a jelenet leforgatását.
Forrás: A Bullet Train sztárja, Aaron Taylor-Johnson azt mondta egy interjú során, hogy a film egyik komoly jelenete közben hátra kellett volna esnie, ám egy éles szegély gyakorlatilag kivágott egy kisebb darabot a kezéből. Bár mások számára könnyen vette ezt a kis balesetet, ő azért nem csinálná újra.
Forrás: Jennifer Lopez egy nemrég készült interjúban árulta el, hogy Josh Duhamelnek meg kellett mentenie őt attól, hogy lezuhanjon egy szikláról a Shotgun Wedding forgatása közben. És ez nem vicc!
Forrás: Miles Teller a "Top Gun: Maverick" forgatásán jött rá - pontosabban az orvosok -, hogy üzemanyag van a vérében, miután csalánkiütése lett. Még szerencse, hogy időben kiderült, ugyanis komolyabb baja is lehetett volna.
Forrás: A 2007-es "P.S. I Love You" című romantikus vígjáték forgatása közben Gerard Butler elárulta, hogy kishíján szörnyű kimenetele lett egy harisnyatartós jelenetnek, amely során súlyosan meg is sérült miatta a kolléganője, Hilary Swank, akinek a fején lett egy mélyebb vágás.
Forrás: Brendan Fraser szó szerint elvesztette az eszméltét és majdnem megfulladt a Múmia című film egyik jelenete miatt, amely során karakterét épp felakasztani készültek. A rendező szerint nem volt elég hiteles, ahogy a színész fulladozott, ezért még magasabbra emeltette a kötélen. Ennek azonban majdnem végzetes kimenetele lett.