Galéria

Milyen frufru áll jól az arcformádhoz?

Forrás:

Ha ovális az arcformád, nyert ügyed van, ugyanis bármilyen frufrut választasz jól fog állni neked!


Forrás:

Ha ebbe a csoportba tartozol, kerüld el az egyenes, tömör frufrut, ami ráerősít annak teltségére.  Ehelyett válaszd a mikrofrufrut, vagy az oldalra fésült, tépett, asszimetrikus változatokat, amelyek optikailag nyújtják az arcot. A legelőnyösebb számodra, ha a frufrud íve a szemöldöködtől a járomcsontodig tart.


Forrás:

Csakúgy, mint a kerek arcformánál, ennél is érdemes az oldalra fésült frufrut választani, amely lágyítja a vonásokat, és kihangsúlyozza a szemeket. A hosszabb, szemöldök alá érő változatok ugyancsak lágyítják és nőiesebbé teszik a vonásokat.


Forrás: Ehhez az arcformához, pláne, ha magasabb a homlokod az átlagnál, a hosszabb fazonú, középen vagy oldalt elválasztott frufru a legelőnyösebb. A rövid változatok csak ráerősítenek a vonáskra, így előnytelenek viselőjük számára.
Forrás:

Ennél az arcformánál fontos, hogy az ágyíts a vonalaidon és ne nyomd össze az arcod egy rövid frufruval, különben nagyon markáns lesz a kinézeted. Ezért a szakértők a hosszabb frufrut javasolják, amilyen a curtain-frufru (függönyfrufru), az oldalra fésült tépett, vagy az egyenes vonalú középen elválasztott változatok.