Galéria

8 mozifilm, ami miatt máris számoljuk vissza a napokat

Forrás:

Bemutató: 2023. március 16.

Mindegy, hány szuperhősmozit láttál már, egyszerűen sosem lesz belőlük eleged? Akkor itt a következő cím, amit felvehetsz a listádra: még bőven van időd arra is, hogy újra megnézd az első Shazam! filmet és gyorsan felfrissítsd az emlékeidet a sztoriról az Atlasz lányaival érkező folytatás előtt.


Forrás:

Bemutató: 2023. március 30. 

Sosem értetted igazán, miért rajonganak annyira a szerepjátékokért az Agymenőkös srácok? Ezt a filmet akkor is imádni fogod. Eláruljuk miért? A válasz három szó: Regé-Jean Page. Bizony, A Bridgerton család sztárja alakítja az elveszett ereklye megszerzéséért folytatott küzdelemről szóló akciómozi egyik központi karakterét, ráadásul olyan közönségkedvencek tűnnek még fel mellette a vásznon, mint Chris Pine vagy Hugh Grant.

 


Forrás:

Bemutató: 2023. április 13.

Az Alkonyat-filmeket ugyan már kinőtted, de még mindig érdekesnek találod a vámpírokról szóló történeteket? Cseréld le Robert Pattinsont a hasonlóan vonzó Nicholas Houltra, aki a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) segédjeként évek óta zsákmányszerzésre kényszerül a gazdája parancsára… egészen addig, míg erőt nem gyűjt a fellázadáshoz.

 


Forrás:

Bemutató: 2023. május 11.

Idén tavasszal visszatér a mozikba A szürke ötven árnyalatát olvasó barátnőket alakító Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen és Mary Steenburgen is, akik a világ egyik legszebb országában, Olaszországban nyitják meg a könyvklubjuk legújabb fejezetét.  


Forrás:

Bemutató: 2023. május 18.

Szinte hihetetlen, de immár 10. alkalommal száguld be halálom iramban a mozikba a Fast & Furious-franchise egyik darabja. A jubileumi rész csapatát egyébként Vin Diesel mellett többek között Jason Momoa, Jason Statham, Helen Mirren és Brie Larson erősítik.


Forrás:

Bemutató: 2023. május 25.

Már csak pár hónapot kell aludni és jön az egyik legnépszerűbb Disney-mese, A kis hableány élőszereplős változata is, ami már a bemutatása előtt két táborra szakította a fanokat, hiszen Ariel szerepét Halle Bailey kapta meg – így a sellőlány az új verzióban színes bőrű karakter lesz. Van, aki örül a készítők bátor lépésének, más viszont ragaszkodna a „már megszokott” Arielhez. Egy dologban azonban valószínűleg mindenki egyetért: Melissa McCarthy tökéletes választás volt Ursula szerepére.

 


Forrás:

Bemutató: 2023. július 13. 

Ha másért nem, már csak azért is jegyet kell váltanod az új Mission: Impossible mozira, mert Tom Cruise véghez vitte benne a filmtörténet leglátványosabb kaszkadőrmutatványát… merthogy a Golden Globe-díjas színész nem hajlandó átadni az akciójeleneteket a dublőröknek.


Forrás:

Bemutató: 2023. július 21.

A legjobbat utoljára hagytuk: végre érkezik a Barbie film is Margot Robbie, illetve a hidrogénszőke hajra váltó Ryan Gosling főszereplésével. A történetről egyelőre nincs sok infók, de tulajdonképpen nem is számít mi van a forgatókönyvben, mindenképpen látni akarjuk Greta Gerwig rendezését.