Galéria

Így tették tönkre koszorúslányok az alábbi menyasszonyok esküvőjét

Forrás: "Egy héttel azután, hogy a lánybúcsúmon a koszorúslányom bemutatkozott a többieknek, elkérte az elérhetőségeiket, majd agresszívan megpróbált rájuk tukmálni egy csomó szépségterméket valami piramisjátékon belül. Gáz volt, és nagyon megalázó!"
Forrás:

"A vőlegényem legjobb barátja randizni kezdett egy nővel, három hónappal azelőtt, hogy mi összejöttünk volna. Az a lány folyamatosan panaszkodott amiatt, hogy a vőlegényem kimutatja irántam az érzéseit, meg azért is, hogy ő rosszul érzi magát, amiért a párom el akar engem jegyezni, mert neki a pasija sose mond ilyeneket. Ezért visszafogtuk magunkat, ha a közelükben voltunk. Mindegy, a párom mondta, hogy 2021 végéig el fog jegyezni, szóval amikor nyár volt, már 7 hónap eltelt, ennyi időt hagyott a barátjának, hogy előbb megkérje a lány kezét. Nem tette, így a pasim elengedte a dolgot, és megkérte a kezem. A haverja mondogatta, hogy a barátnője legjobb barátként tekint rám, szóval lehetne ő a fő koszorúslány, és nehezen, de igent mondtam, pedig folyamatosan igyekezett minket szétszakítani egymástól. Aztán egy idő után elkezdtem rosszul lenni, akárhányszor nála kajáltunk. Kiderült, hogy mindig tett valamit a kajámba, hogy 'megmérgezzen', mert féltékeny volt. Amikor szembesítettem vele, letiltott. Nem az én veszteségem!"


Forrás:

"Az akkori sógornőm - aki amúgy nárcisztikus - részt vett az esküvőmön a másik sógornőmmel, akit kiválasztottam, hogy legyen a fő koszorúslány és hazareptettem a ceremóniára. Majd a másik sógornőm átvette ezt a szerepet tőle kérdés nélkül, és minden egyes esküvői fotón elém állt be, míg rá nem szóltam keményen. Ugyanezt csinálta a lányom keresztelőjén is - beállt a családi fotók kellős közepére, kitakarva engem és az édesapámat. Óriási 'főszereplő-szindrómája' van, szóval gondolom úgy érezte, ezek az események is róla szólnak."


Forrás: "Csak három koszorúslányom volt. Az egyikük úgy döntött, hogy megcsináltatja a körmeit konkrétan az esküvő előtt, emiatt teljesen lemaradt a készülődésről a hotelben, és minden készülődős fotóról. Ezután a fő koszorúslányom úgy döntött, hogy leteszi a kocsiját a házánál (30 percre volt), és Uberrel visszajön a vendégvárás ALATT, noha 24 órás parkolás volt a helyszínen, és egész éjszakára ott hagyhatta volna. Konkrétan majdnem az egész ceremóniáról lemaradt..."
Forrás: "Az egyik koszorúslányom nem próbálta fel a ruháját azután, hogy átszabatta a méreteket. Nem volt már jó rá, két mérettel nagyobb kellett volna neki. Engem nem érdekelt, hogy hízott vagy akármi, csak az foglalkoztatott, hogy a ruhát csináltassa meg a ceremónia előtt. Ezután még ő kiabált az anyukámmal és a fő koszorúslányommal, hogy rosszul cipzározták fel. Ekkor hirtelen lepattant róla a cipzár. Annyira szégyellte, hogy mindenkit megkért, hogy hazudjanak róla. A ruhát úgy kellett rárögzíteni máshogy."
Forrás: "Az esküvőmre felkértem a legjobb barátnőmet, az unokatesómat és a jövőbeli sógornőmet, hogy vegyenek részt a lánybúcsúmon. A beteg (már) férjem szervezte le és fizette ki az egészet, a sógornőm pedig összeveszett velem, mert nem köszöntem meg kifejezetten neki Facebookon az egészet. Ekkor még több is történt, ami végül ahhoz vezetett, hogy a férjem szülei kihagyták az esküvőt, hogy a lányukat támogassák..."
Forrás: "Egyetlen koszorúslányom volt. Ő végig azzal foglalkozott, hogy az exe az aktuális barátnőjével van egész nap. Átöltözött pizsamára már a vendégvárás alatt. Nem akart segíteni semmiben. Ő a legjobb barátnőm, és nehéz időszakon ment át, de akkor is borzalmas volt."
Forrás: "Nem velem történt, de a legjobb női barátomat a koszorúslányoknak kellett volna felvenni, amikor visszatért egy családi látogatásból az esküvő előtti napon, hogy kimozduljanak egy kicsit és ünnepeljenek valami bárban. Utána pedig egy hotelbe mentek volna, míg mi, a srácok a vőlegény lakásában buliztunk. Miután fél órája késtek, a menyasszonyt felhívták telefonon, hogy találkozzanak inkább a bárban. Mind ott voltak már, és berúgtak nélküle. Ezután a hotelben az összes koszorúslány kiütötte magát, ők az ágyban aludtak, míg a menyasszony egy kényelmetlen kanapén. Másnap az esküvőn nem is segítettek semmit összekészíteni. Ráadásul minket a koszorúslányok anyukái arra parancsoltak, hogy takarítsunk ki a lagzi után, míg mindenki más bulizott és ivott."