Galéria

Itt találkozol a lelki társaddal

Forrás: Egy edzőteremben vagy egy izgalmas kiránduláson, például egy dzsungel felfedezésénél vagy hegymászásnál találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberrel, tehát a lelki társaddal.
Forrás: Próbálj ki egy új éttermet, vásárolj olyan helyeken, ahol korábban nem, vagy akár egy új társkereső alkalmazást is kipróbálhatsz. Jó esély van rá, hogy ezeken a helyeken izgalmas emberekkel találkozol, a lelki társaddal is.
Forrás: Nagy esély van arra, hogy a leendő partnereddel, a lelki társaddal olyan barátokon keresztül találkozol, akiket már ezer éve ismersz.
Forrás: Érzékeny ember vagy, a társkereső alkalmazásokat nem neked találták ki. Az unokatestvéred esküvőjén viszont beszélgetésbe elegyedsz valakivel, akit érdekesnek találsz. Ennek a személynek ugyanazok a céljai vannak az életben, mint neked (szerelem, házasság és gyerekek), ez pedig megkönnyíti a helyzetet.
Forrás: Valószínű, hogy leendő partnereddel, a lelki társaddal egy népszerű társkereső alkalmazáson keresztül, vagy egy házibuliban fogsz találkozni.
Forrás: Mi lehetne tökéletesebb helyszín egy első randevúhoz, mint az irodád? Mindketten ugyanabban a szakmai közegben mozogtok, és meg tudjátok beszélni egymással a szakmai kihívásokat.
Forrás: Valószínűleg egy hobbiszakkörön, táncórán, vagy más kreatív foglalkozás során botlasz bele abba, akivel le akarod majd élni az életed.
Forrás: A Skorpiók gyakran visszafogott emberek, akik nagyon nehezen bíznak meg másokban. Jó esély van arra, hogy az a személy, aki évek óta a barátod, egyszer csak a lelki társaddá válik. 

A közös múltatok miatt ez a személy jobban meg fogja érteni a nézőpontodat, és máris kialakul köztetek az elválaszthatatlan kötelék.
Forrás: Mivel az utazás az egyik legnagyobb szenvedélyed, szinte biztos, hogy nyaralás közben találkozol azzal a személlyel, aki életed szerelme lesz.
Forrás: Valószínű, hogy egy bárban vagy kocsmában találkozol majd egy különleges személlyel, és ennek a személynek köszönheted majd, hogy helyreállítja az életedből hiányzó egyensúlyt.
Forrás: A lelki társaddal egy könyvklubban, könyvtárban vagy kávézóban találkozol majd, és tartalmas, izgalmas beszélgetéseket folytattok egészen addig, amíg egymásba nem szerettek.
Forrás: A Halak hatalmas tehetségek, akik a művészeteket is nagyra értékelik. Az a hely, ahol valaki fel tudja kelteni az érdeklődésed nagy valószínűséggel egy művészeti galéria, ahol ketten együtt nézegethetitek a gyönyörű festményeket.