Galéria

5 szexpóz, ha túl szűk vagy és fáj a szex

Forrás: Az egyik legkedveltebb szexpózt nemcsak azért szeretik a párok, mert könnyű és intim, hanem a behatolás is sokkal gyengédebb és finomabb tud lenni. Azok, akik az átlagosabbnál szűkebbek, érdemes elsőre ezzel a pózzal próbálkozniuk. Extra segítség gyanánt pedig síkosítót is alkalmazhatunk.
Forrás: Érdekes módon ebben a pózban sokkal kevésbé tud fájni a közösülés, ugyanis nem teljesen, vagy legalábbis lassabban tudja a férfi partner behelyezni a péniszét. Ezáltal van egy kis ideje a hüvelynek hozzászokni az érzéshez. Arról nem beszélve, hogy ez egy igazán izgató szexpóz tud lenni a szerelmesek számára.
Forrás: Ennél a póznál a nő hason fekszik, a férfi pedig óvatosan ráfekszik és így történik a behatolás. Lényegében olyan, mint egy fordított misszionárius, ahol a finom, óvatos mozdulatokon van a hangsúly. Ezzel is segítve a hüvely megfelelő és apránkénti tágulását. Ám, ha sikerült ellazulni elképesztő szexélményt adhat ez a póz.
Forrás: A kígyó póz egy tovább fejlesztett verziója, amely során a nő a egyik lábát derék szögben maga mellé emeli, a csípőjét pedig pár centivel megemeli az ágyon fekve. A férfi viszont itt támaszkodjon a két kezére és így hatoljon be. A póz nehezítése miatt lehet vadabb tempót is felvenni. Akár mindkét félnek, de azért a síkosító vagy babaolaj itt is legyen kéznél.
Forrás: A fordított ló szexpózban lehetősége van a női partnernek arra, hogy maga határozza meg a tempót, a mozgást és természetesen azt is, mennyire mélyre engedje magában a péniszt. Nagy segítség lehet karfás szék vagy egy olyan része a lakásnak, ahol meg tudja tartani magát a kezeivel.