Galéria

Van, aki nyíltan beszél róla: híres magyar emberek, akik függők voltak�

Forrás: Napjaink egyik legsikeresebb magyar színésze ma már boldog családi életet él, ám ezt megelőzően 10 éven keresztül küzdött a függőséggel. A színész 2012-ben beszélt először nyíltan drogproblémáiról, ami miatt nemcsak magánéletét, hanem a karrierjét is majdnem tönkretette. Bár önszántából igyekezett felhagyni az éltét veszélyeztető drogokkal, végül az elvonó hozta meg számára a sikert.
Forrás: Laky Zsuzsi férje apja halála után keveredett olyan társaságba, aminek hatására a drogokhoz nyúlt, majd jött a heroin, aminél nem volt megállás. A férfi több milliót költött a tudatmódosító szerekre, de ez eltörpült amellett, hogy a barátai hátat fordítottak neki, és a családja sem bízott benne. Végül egy bírósági ügy miatt sikerült kijönnie a mély gödörből, ugyanis a bírónő látta, hogy segítségre van szüksége. Elvonóra küldték és sikeresen felhagyott a szerekkel.
Forrás: A zenész és tévés személyiség édesapja, Zámbó Jimmy halála után szokott rá a drogokra. Felnőtt fejjel természetesen teljesen másképp látja a dolgokat és egyszer úgy nyilatkozott, hogy bár mindent ki lehet próbálni, az a lényeg, hogy tudjuk, hol a határ. Krisztián azt is elmondta, hogy kipróbálta az ecstasyt, a kokaint, de más drogokhoz sosem nyúlt volna.
Forrás:

A rapper egy beszélgetős műsorban tárulkozott ki őszintén, ahol elmondta, hogy egy egész vagyont költött drogokra. Egy időben pedig olyan mélyre zuhant, hogy intravénás szereket is alkalmazni kezdett. Ez az időszak nemcsak lelkileg, de anyagilag is a padlóra küldte, kapcsolatai pedig sorra mentek tönkre. Végül elvonóra ment, ami kihúzta ebből a mélyből. Ma pedig ismét színpadon zenél, boldog kapcsolatban él és sokat van a fiával.



Forrás:

A katonaság után szokott rá a nyugtatókra a Hiperkarma frontembere, Bérczesi Robi, majd ezt követte az LSD, a kokain és a kristály. Utóbbi miatt álmatlanság kezdte gyötörni. Egyszer 12 napig nem aludt, ami miatt mélyaltatásban tartották a kórházban. A drogok használata 15 évig tartott az életében és csak az elvonónak köszönheti, hogy végül mégsem ment rá az élete.