Galéria

A halál hónapja lenne? Híres emberek, akik 2023 januárjában hunytak el

Forrás: A zenész a '60-as évek leginnovatívabb és minden bizonnyal a legkiszámíthatatlanabb gitárosa volt, aki január 10-én halt meg. 78 éves volt. Halálát bakteriális agyhártyagyulladás okozta.
Forrás: A világhírű modell szintén januárban halt meg, mégpedig áttétes mellrákban. Az egész divatvilág gyászba borult, hiszen a 90-es évek egyik legkiemelkedőbb manökenje volt. Egy fia született, Jonah.
Forrás: A The Last of Us színésznője 45 évesen halt meg január 30-án.  Annie-nél rákot diagnosztizáltak még 2020-ban, amit nem tudtak gyógyítani. A munkát egészen haláláig nem hagyta abba.
Forrás:

A színésznőt sokan az eredeti Addams Family című filmekből ismerhetik, ugyanis ő alakította a fiatal Wednesday-t. Január 28-án halt meg agyvérzésben. Halálhírét egy közeli ismerőse osztotta meg Facebookon.


Forrás: Alapító tagja volt a The Byrds és a Crosby, Stills & Nash nevű együtteseknek. Mindkét együttes tagjaként beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be. Idén január 18-án érte a halál, életének 81. évében, hosszú betegség után.
Forrás: Egy római klinikán 95 éves korában hunyt el minden idők egyik legnagyobb olasz filmsztárja, Gina Lollobrigida. A színésznő halálát családja jelentette be.
Forrás: Elvis Presley egyetlen lánya Január 12-én hunyt el, teljesen váratlanul. A Grammy-gálán még részt vett lánya társaságában ám, rá egy napra rosszul lett és szívelégtelenségben életét veszítette. Egy egész világ osztozott a családja fájdalmában. Búcsúztatóján pedig számos híresség tette tiszteletét.