Galéria

Így lesz egész nap tartós, ragyogó a sminked

Forrás: Az alverde mézes árnyalatú bézs ásványi alapozójával selymesen matt színt kölcsönözhet arcbőrének, mely tökéletesen illeszkedik a bőr természetes tónusához.

Az értékes és természetes ásványi anyagok, illetve a sárgabarck- és őszibarackkivonat, a jojobaolaj, az argánolaj és sheavaj kényeztetik a bőrt.
Forrás:

Az alverde natúr színű korrektor stift lágy textúrája könnyedén elfedi a bőr egyenetlenségeit, felfrissíti a fáradt tekintetet és üde arcszínt kölcsönöz.


Forrás:

Az alverde holografikus arcpirosító értékes ásványi anyagokkal ragyogó megjelenést és üdeséget kölcsönöz az arcbőrnek. Könnyen felvihető és szépen eldolgozható az arc felületén. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.


Forrás:

A alverde Sensitive Nothing But Volume szempillaspirál innovatív, parfümmentes formulája kifejezetten az érzékeny bőrűek számára lett kifejlesztve. A volumennövelő, barna színű szempillaspirál lenyűgöző, dús szempillákat eredményez.


Forrás:

Az alverde Rosy Favorites szemhéjpúder-paletta nyolc egymással harmonizáló rózsás és földes árnyalatot tartalmaz, amelyek tetszőlegesen kombinálhatók. A matt és csillámló árnyalatokkal kifejező szemsminket kreálhat minden alkalomra. 


Forrás: Bisabolollal és jojobaolajjal ápolja a bőrt, a selymes bőrérzetről pedig szilika gyöngyökkel gondoskodik. Lágy textúrája könnyedén felvihető és eloszlatható.

Ellenőrzött natúrkozmetikum.
Forrás:

Az alverde Juicy Lips szájfény bio őszibarackmag-olajjal gazdagított formulája csodás magasfényű csillogást kölcsönöz az ajkaknak, ragadós érzet nélkül. Ínycsiklandó barackillata egész nap elkísér, miközben hidratáló receptúrával gondoskodik az ápolt ajkakról.


Forrás:

Az alverde Color & Care ajakrúzs Deep Coral árnyalatával elegáns és visszafogott korallpiros színbe öltöztetheti ajkait. Bambuszlevél-, rózsa- és málnakivonattal ápolja, miközben mandula- és jojobaolajjal védi az ajkakat a kiszáradástól.

Nem tartalmaz mikroműanyagokat és vízben oldódó tisztán szintetikus polimereket.

Klímasemleges termék, amely utólag kompenzálja a CO2-kibocsátást azáltal, hogy egy klímavédelmi projektet támogat.