Galéria

8 zöld zászló, ami azt mutatja, ez a srác bizony komolyan gondolja!

Forrás:

Szuper jel, ha a randipartnered több ötletet is bedob arra vonatkozóan, mit csináljatok az első találkozáskor, ugyanakkor nyitott rá, hogy olyan programot szervezzetek, ami neked jut eszedbe.


Forrás:

Ha az új randipartnerednek vannak bizonyos szokásai, programjai, amelyekről miattad, illetve a te kedvedért sem szeretne lemondani, azt jelenti, egy egészséges férfiba botlottál, aki képes az öngondoskodásra és arra, hogy határokat húzzon. Mindkettő nagyon fontos egy kapcsolatban.


Forrás:

Minden szerdán edzőterembe jársz? Ha ő az igazi, soha nem fog olyan programötlettel jönni, amivel ezt keresztülhúzná.


Forrás:

A többség számára zsúfoltak a hétköznapok, senki nem ér rá állandóan csevegni. Jó jel azonban, ha a jelölted mindig igyekszik a tőle telhető legrövidebb időn belül reagálni az üzidre.


Forrás:

Egy idegennel először találkozni mindig nehéz, pláne akkor, ha azt érzed, azonnal elítél bizonyos dolgokért. Ha például elmondod, hogy nálad  a kutya felmehet a kanapéra, az ő arca pedig megrándul, nem a te embered. Ha azonban nyugodt marad és nyitott, az nagyon jó jel!


Forrás:

Tegyük fel, hogy egészen tehetséges hobbi festő vagy, ő viszont ehhez picit sem konyít, mégis megkérdezi, milyen festékkel alkotsz a legszívesebben, vagy felajánlja, hogy menjetek el együtt a művészellátóba. Vagyis azonnal kifejezi: támogat abban, amit szeretsz.


Forrás:

Ha a randipartnered egy kicsit setesuta az első találkán az egyáltalán nem rossz előjel, sőt, ez azt bizonyítja, hogy komolyan érdekled, ezért egy kicsit zavarban van és igyekszik a kedvedre tenni.


Forrás:

Nyilván olyannal szeretnél randizni, aki képes és hajlandó elköteleződni, ha úgy adódik. Az ilyen személyek pedig nem késnek a randiról, mert komolyan veszik.