Galéria

6 híres nő, aki nem félt megkérni a párja kezét�

Forrás: A legendás hollywoodi filmsztárnak hét férje volt, de csak egynek kérte meg a kezét. A szerencsés férfi a nála 20 évvel idősebb Michael Wilding brit színész volt, akit akkoriban annyira szeretett, hogy nem bírta kivárni, hogy a férfi tegye fel neki a kérdést. A nagy igen után azonban nem éltek boldogan, amíg meg nem haltak, ugyanis 1952-ben elváltak. Két közös gyerekük született, Michael és Christopher.
Forrás: 2005 júniusában Pink a saját kezébe vette az életét, pontosabban a családi állapotát azzal, hogy feltette a kérdést az egykori motocross sztárnak, Carey Hartnak egy versenye döntőjén, hogy lesz-e a férje. A verseny harmadik körénél felemelt egy boxtáblát, amelyen ez állt: "Hozzám jössz? Komolyan beszélek!"  Hat hónappal később a pár összekötötte az életét egy meghitt ceremónia keretein belül, és két közös gyermekük született: Willow és Jameson.
Forrás: A popsztár még 2004-ben kérte meg Kevin Federline kezét - amit valószínű azóta már ezerszer megbánt. Az egykori szerelmesek épp Írországból repültek New Yorkba, amikor Britney megkérdezte Kevint, hogy feleségül venné-e. A válasz természetesen igen volt. 2004 októberében házasodtak össze, de három évvel később elváltak. Közös fiaik Sean Preston és Jayden James.
Forrás: 2010 januárjában jelentették be, hogy jegyesek, de azt a döntést hozták, hogy amíg a Kalifornia állam nem fogadja el az azonos neműek házasságának legalizálását, nem állnak oltár elé. Miután ez 2013-ban megtörtént, a színésznő Twitteren kérte meg Shepard kezét és még abban az évben összeházasodtak.
Forrás: Joshua Jackson Jimmy Fallonnak árulta el, hogy felesége tette fel neki a kérdést és nem fordítva. A színész azt is elmesélte, hogy szilveszterkor kérdezte meg tőle Jodie, hogy elvenné, miközben épp a parton sétáltak. Ám némi hagyományt mégis sikerült csempésznie a boldog pillanatba, ugyanis az igen után azt mondta a színésznőnek, hogy a nevelő és a biológiai apjától is szeretné megkérni a kezét.
Forrás: A Vogue Australia-nak adott interjújában Snook elárulta, hogy 2021 februárjában csendesen megházasodott közeli barátjával, a komikus Dave Lawsonnal, miután a COVID-19 világjárvány kezdetén  Melbourne-ben ragadtak. "2014 óta vagyunk barátok, együtt éltünk, együtt utaztunk, mindig izgatottak vagyunk, hogy láthatjuk egymást, de teljesen plátói érzéseink voltak egymás iránt" - mondta a magazin novemberi számának címlapján, amiben az is kiderült, hogy sosem voltak egyszerre szinglik. Ám, amikor mégis egymásba szerettek, a színésznő egyből fel is tette neki a kérdést, majd a brooklyni hátsó udvarukon házasodtak össze.