Galéria

8 Miss Universe szépségkirálynő akkor és most

Forrás:

Lynda Carter 1972-ben lett az USA legszebb nője, majd ugyanebben az évben a világ 15. legszebb nője lett a Miss World versenyen. Később színésznő, énekesnő lett belőle, két gyermeke született, lánya a szintén színésznő Jessica Altman.


Forrás:

Maritza 1979-ben nyerte meg a Miss Venezuela és Miss Universe címet, 1981 óta házas, férje a híres teniszező, Raúl Ramírez. Négy gyermekük született.


Forrás:

Lorainne Downes 1983-ban lett Miss Universe győztes, az új-zélandi sztár később táncosnő lett, még egy ilyen tévéműsort is megnyert hazájában.


Forrás:

A mexikói Lupita Jones ma már producer, modell és színésznő, azonban ehhez az kellett, hogy 1991-ben az ő fejére kerüljön a Miss Universe korona.


Forrás:

Az indiai színésznő és modell 1994-ben nyerte meg a Miss Universe szépségversenyt, ő volt India első királynője. Most 47 éves, két gyermek édesanyja.


Forrás:

A venezuelai Alicia Machado 46 éves, ő volt a negyedik Miss Universe szépségkirálynő, aki az ő hazájából került ki. Édesanyja révén kubai származású. 1996-ban nyert, színésznő lett belőle.


Forrás:

Wendy Fitzwilliam 1998-ban nyerte meg a Miss Universe szépségversenyt, ő volt hazájából, Trinidad és Tobagoból a második ilyen királynő. Nagyon sok mindennel foglalkozott élete során, a most 50 éves híresség modell, énekes, színésznő és ügyvéd. Egy fiú édesanyja.


Forrás:

Priyanka Choprát 2000-ben az édesanyja nevezte be Indiában a Miss Universe szépségversenyre, amin második lett, ám a Miss World versenyen már ő lett a királynő. Ma világhírű színésznő, Nick Jonas felesége, egy kislány anyukája.