Galéria

A gyönyör imádóinak: tengericsillag szexpóz és, ahogy csinálni kell

Forrás: Sokkal mélyebb és intenzívebb lesz a behatolás érzése, ugyanis itt nem egyszerűen a nyakában vannak a lábaink a partnerünknek, hanem a lábainkkal együtt fekszik ránk. Igaz, hogy kell némi hajlékonyság hozzá, de ebben a helyzetben nemcsak a szex lehet sokkal mélyebb, hanem maga az együttlét adta érzés is, hiszen sokkal közelebb lehetünk a párunkhoz általa.
Forrás: A mélyebb behatolás érdekében próbáld meg keresztbe tenni a lábaidat az arcod előtt, vagy tegyél egy párnát a csípőd alá, amivel az amúgy is erős és mély szexélmény egy újabb intenzív lökést kap.
Forrás: Ez a szexpóz tökéletes lehetőséget ad arra, hogy szexjátékokkal turbózzuk fel. Mivel a kezeink szabadon vannak, érdemes olyan extrém, ám igazán zseniális játékszereket is bevetni, mint a mellbimbócsipesz, dildó vagy a vibrátor. Utóbbiból olyat is választhatunk, amelynek megfelelő elhelyezése nemcsak nekünk, hanem a párunknak is kellemes élményt adhat.
Forrás: Ez egy kihívásokkal teli pozíció azok számára, akik mozgáskorlátozottak, vagy egyszerűen csak nem rugalmasak. Ha nem érzed elég komfortosan benne magadat - annak ellenére, hogy a misszionárius a kedvenced - akkor ne erőltesd. Figyelj a testedre és arra, mi az, ami örömet szerez neki.
Forrás: Akinek viszont nagyon is tetszett ez a fajta pozíció, akkor érdemes fejleszteni is. Többek között a csikló izgatásával, amit ebben a helyzetben lehet a legjobban elérni. A lényeg, hogy a szexpózban a férfi partner a ki és be mozgás helyett, inkább körkörös mozdulatokat tegyen.