Galéria

7 sztár, aki nyíltan kiáll Selena Gomez mellett Hailey Bieberrel szemben

Forrás:

Az nem tiktok, hogy Selena és Taylor sok-sok éve legjobb barátnők, így mikor Selenával véletlenül szembejött egy videó TikTokon, amiben egy régi felvételen Hailey úgy csinál Taylor neve hallatán, mintha hánynia kéne, azonnal barátnője védelmére kelt. Azóta pedig Taylor ki is követte Hailey-t Instagramon, ezzel is megmutatva, hogy ők összetartanak Selenával.


Forrás:

Az énekesnő szintén nagyon jó barátnője Selenának, így nem meglepő, hogy szinte azonnal kikövette Hailey-t, amint kirobbant a botrány. Valószínűleg mi is ezt tettük volna a helyében!


Forrás:

Jenna Ortegát manapság mindenki Wednesday Addamsként emlegeti, pedig anno ő is a Disney csatornán kezdte, mint Selena. Elmondása szerint sok éve imádja Selenát, így nem csoda, hogy fénysebességgel követte ki Hailey Biebert, amikor meglátta, hogy példaképét próbálja megalázni.


Forrás:

Úgy tűnik, hogy még Beyonce sem tűri a Bajos csajok vibe-ot, és bár mindeddig ő is Hailey követői között volt, mára már eltűnt onnan. Ezek szerint Beyonce is igazi Selenator.


Forrás:

Selena és Katy hosszú évek óta jóban vannak, most pedig úgy tűnik, hogy Katynek fontos volt, hogy megmutassa, melyik oldalon áll, így rögtön kikövette Hailey-t, amint kirobbant a botrány.


Forrás:

Bár Jennifer Lopez soha nem szokott belefolyni más sztárok vitájába és botrányába, úgy tűnik, hogy ezúttal nem tudta visszafogni magát, és nem bírta ki, hogy ne foglaljon állást, így fogta magát és kikövette Hailey Biebert.


Forrás:

Miután kirobbant a netes háború Selena, Hailey és Kylie között, Lady Gaga nagyon fontosnak tartotta, hogy tudassa a világgal, hogy kinek a pártján is áll. Épp ezért odaírt az ominózus videó alá, amiben Selena arra utal, hogy nem olyan szép, mint Bella Hadid. Gaga ebben a következőket írta Selenának:

„Kívül és belül is gyönyörű szép vagy, ráadásul te vagy az egyik hölgyem az egész világon!”