Galéria

A legjobb romantikus filmek a Disney+ kínálatából

Forrás:

A tiltott szerelem a legédesebb. Tony és María is megtapasztalja ezt, amikor a sors összehozza őket. María, a Cápák utcai banda fejének a húga, Tony pedig a Cápák rivális bandájának, a Jeteknek korábbi tagja. Teljesen véletlenül, mégis sorsszerűen ismerik meg egymást, ám szerelmük aligha bontakozhat ki, hiszen körülöttük mindenki tiltja ezt. A két banda közötti feszültség folyamatosan növekszik, ami a két szerelmest csak még nehezebb helyzetbe hozza. Aki szereti a megható szerelmes történeteket, annak biztosan a kedvencei közé fog tartozni a film, de már csak a fantasztikus zenék és dalok miatt is érdemes megnézni.


Forrás: A Disney+-on bármikor elérhetsz olyan klasszikus romantikus filmeket is, mint például az Aludj csak, én álmodom. Sandra Bullock főszereplésével egy igen kaotikus, de annál szívmelengetőbb sztorit nézhetünk végig. Lucy, aki a tipikus magányos nő karakterét testesíti meg, egy metrónál dolgozik jegyeladóként. Elmondhatjuk róla, hogy egy igazi reménytelen szerelmes típus, hiszen fülig bele van zúgva egy idegen férfiba, akiről mindössze annyit tud, hogy mindennap pontosan ugyanakkor száll fel a metróra. Egy szerencsétlen baleset során a férfi élete veszélybe kerül, de Lucy az utolsó pillanatban meg tudja menteni. Ám a férfi kómába kerül és néhány félreértés miatt, a beteg hozzátartozói Lucyt a menyasszonyának vélik. Ám akad a családban egy férfi, aki gyanakszik, hogy nem stimmel valami Lucy körül. Egyre közelebb férkőzik hozzá, hogy kiderüljön az igazság, de végül egészen más hatással lesz a lányra.
Forrás:

Elő a zsebkendőket, ezt a filmet nem fogod kibírni sírás nélkül! Hazel és Gus szerelme egy minden szívet megolvasztó történet. A két fiatal a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkedik meg egymással. Hazel az a fajta, aki nem akar másoknak fájdalmat okozni, így senkihez nem kerül túl közel, hiszen betegsége időzített bombává tette őt. Ám Gus rajongása a lány iránt megtörhetetlen és lassan, de biztosan egy hihetetlen erős kötelék fonódik közöttük.


Forrás:

Egy teljesen más szemszögből ismerhetjük meg a világ egyik legismertebb szerelmi történetét, a Rómeó és Júliát. A főszereplő Rozalin, Júlia unokatestvére, aki a történet szerint eredetileg Rómeó igaz szerelme volt, míg a fiú meg nem ismerte Júliát. Az összetört szívű Rozalin pedig mindent megtesz, hogy szétszakítsa őket, és visszaszerezze szerelmét.


Forrás:

A 2018-ban megjelent romantikus film hatalmas sikernek bizonyult. Simon, a 17 éves főszereplő nagy gonddal néz szembe a mindennapokban, mégpedig, hogy senki nem tudja róla, hogy meleg. Természetesen nem egyszerű rátalálni a szerelemre, úgy, ha nem lehetsz őszinte. Simon az interneten megismerkedik egy sráccal, akiről kiderül, hogy az osztálytársa, ám nem tudja ki ő pontosan. Sokáig beszélgetnek és Simon úgy érzi, bármit megoszthatnak egymással, ám a beszélgetéseik egy nap kikerülnek a nyilvánosság elé és Simon ezután mindent megtesz, hogy megtalálja titokzatos szerelmét.


Forrás:

Egy csodálatos ifjúsági szerelmi történet, ahol a kíváncsiság legyőzi a félelmet. Leot piszkálták, bántották az iskolában, így úgy döntött, hogy olyan emberré válik, akit senki nem vesz észre. Ez az élet teljesen megfelelt neki, mindaddig, amíg egy új diák nem érkezett, aki örökre megváltoztatta az életét. Stargirl Caraway, a színes és vicces ruhákba öltözött lány kirángatja Leot a sötétségből és megmutatja neki a világ színes és boldog oldalát.