Galéria

Híres magyar nők, akik csodaszép koszorúslányok voltak

Forrás:

Dallos Bogi és Gyuric Dóra a Nyerő páros műsorában kötöttek szoros barátságot, amelynek ezt követően sem lett vége. Sőt, olyan fontosak lettek egymás életében, hogy Dórinak nem is volt kérdés, hogy élete legszebb napján Bogi is a koszorúslányai között legyen.

 

 


Forrás: A szépséges modell-műsorvezető két nagyon jó barátja kötötte össze az életét. A nagy napot így dupla örömként élte meg, főleg, hogy koszorúslányként vett részt az eseményen.
Forrás: A szépséges modell régóta jó barátságot ápol a szintén modellként dolgozó Caroline-nal. Caroline esküvője Koppenhágában került megrendezésre, ahova nemcsak meghívta Enikőt, hanem koszorúslánynak is felkérte. Érdekesség, hogy a koszorúslányok között volt Helena Christensen dán szupermodell is.
Forrás:

A két énekesnő már évek óta nagyon jó barátságot ápol egymással köszönhetően a zenének és persze a közös baráti körüknek is. Igazi jóban-rosszban kapcsolat, de ha ez nem lenne elég Emy és Bogi férje, Puskás Peti is közeli barátok. Nem is volt kérdés, hogy Emy is fontos szerepet kapjon az esküvőjükön.


Forrás: A két modell-influencer gyakran látható együtt a közösségi oldalakon. A munkájuk és a baráti társaságuk is összeköti őket, így az sem meglepő, hogy szó szerint egymás mindennapjainak részei. Pár éve Sydney ezért örömmel kérte fel barátnőjét koszorúslánynak, aki óriási boldogsággal tett eleget ennek a feladatnak.
Forrás:

A két színésznő szintén évek óta jóban van, sőt mi több igaz barátai egymásnak. Mindketten segítik és támogatják egymást a jó és persze a rosszabb időszakokban is. Így Anginak bérelt helye volt a koszorúslányok között.

(Eke Angéla az Insta-galéria második fotóján látható.)


Forrás:

Az énekesnő természetesen nagyon boldog volt, amikor öccse, Király Benjámin és Jessica összekötötték életüket. Ő maga koszorúslányként vett részt a lagzin!