Galéria

6 sztár, aki furcsa menyasszonyi ruhát választott a nagy napjára

Forrás:

Julianne Moore valamiért egy sápadt lila, szűk ruhában ment hozzá élete szerelméhez, ami egyáltalán nem passzolt a kimondottan fehér bőréhez. Mindehhez ráadásul zöld cipőt és táskát választott, ez pedig csak tovább rontott az összhatáson.


Forrás:

Madonna imádja a feltűnést, a drága holmikat, egy igazi díva, aki mindenből egyedülállót szeretne. Ez sikerült neki akkor is, amikor hozzáment a híres rendezőhöz, Guy Ritchie-hez. A popsztár királynőnek öltözött, ám az összhatás egy kicsit olyan lett, mintha egy filmben szerepelne. A valóságban a királyi stílus jóval kifinomultabb ennél.


Forrás:

Tina Turner 2013-ban ment hozzá a német zenei producerhez, Ervin Bach-hoz, a nagy napra pedig egy nem mindennapi ruhát választott. Zöld, felvarrt taft anyag keveredett a fekete selyemmel, mindehhez pedig áttetsző leggingset párosított. Később egy interjúban árulta el, a ruhát egy pekingi divatbemutatón pillantotta meg és annyira különlegesnek találta, hogy mindenképpen ebben akart férjhez menni.


Forrás:

A bájos Anne Hathaway-nek nagyon sok minden jól áll, de az esküvőjén egy kicsit eltúlozta a szettjét. Egy hatalmas, ’30-as éveket idéző fejdíszt viselt a fátyolhoz, a hatalmas szoknyájának pedig volt egy halvány rózsaszín része, ami eléggé indokolatlannak hatott.


Forrás:

Angelina Jolie 2005-ben szeretett bele Brad Pitt-be, akivel hat gyerek szülei lettek. Az esküvőjükre 2014-ben került sor, a színésznő pedig nagyon túltolta a ruhát, a vastag, ráncolt szövetből alig látszott ki. Arról nem beszélve, hogy mivel mindenáron be akarta vonni valahogyan a gyerekeket az esküvőbe, engedte nekik, hogy ők „díszítsék” ki a rajzaikkal. Az eredmény felejthetetlen, de nem feltétlenül azért, mert olyan szép.


Forrás:

Renée Zellweger 2005-ben mindenkit meglepett, amikor mindössze 5 hónapnyi ismeretség után titokban hozzáment Kenny Chesney-hez. Mivel nem akarták nagy dobra verni, mire készülnek, a Carolina Herrera nem tudta, hogy esküvői ruhát készítenek a színésznőnek. Csak annyi információjuk volt, hogy legyen elegáns és készüljön bambusz-szövetből. Az eredmény már ránézésre nagyon kényelmetlen, pláne egy tengerparti esküvőn lehetett borzalmas viselni.