Galéria

10 brutálisan őszinte dolog az egyke felnőttekről

Forrás:

A legtöbb egyke nagyon hamar önállóvá válik, éppen ezért olyan felnőttekké válnak, akik sokat nem haboznak, könnyen döntenek, bármiről is legyen szó.


Forrás:

Mivel az egykék hozzászoktak, hogy egyedül vannak, nehéz lehet számukra a segítségkérés, nem igazán jók abban, hogy kifejezzék, ha valamilyen szívességre lenne szükségük.


Forrás:

Mivel úgy nőttek fel, hogy ők voltak a középpontban és senkivel nem kellett osztozniuk, minden törődést ők kaptak. Erre vágynak felnőttként a párkapcsolataikban is.


Forrás:

Egy egyke „gyerek” számára extra fontos a szülei véleménye, ha hazavisz egy srácot és a mamának és papának nem tetszik, valószínűleg szakít vele. Ők a legjobb barátai.


Forrás:

Sok egyke úgy gondolja, jobb lenne olyannal összeházasodni, akinek van legalább egy testvére, de csak azért, mert szeretné, hogy a gyerekeinek legyen nagybátyja vagy nagynénje.


Forrás:

Az egykéknek gyerekként soha nem kellett senkihez alkalmazkodniuk, nem kellett kompromisszumokat kötniük, ezért ez egy olyan terület, ami felnőttként nehezen mehet nekik.


Forrás:

Mivel sosem volt testvérük, sokkal jobban kötődnek a barátaikhoz és a szerelmükhöz, mint mások.


Forrás:

Mivel az egykék sokat játszottak egyedül, amikor kicsik voltak, nagyon komoly fantáziavilágot építettek fel a buksijukban, aminek jelentős része felnőtt korukra is megmarad.


Forrás:

A legtöbb egyke sok gyereket szeretne a jövőben, éppen amiatt, mert neki testvér nélkül kellett felnőnie.


Forrás:

Mivel a szüleik mindennap mondták nekik, mennyire szeretik őket, az egykék számára egyáltalán nem nehéz a szeretet, szerelem kifejezése.