Galéria

8 tipp a reptéri alváshoz

Forrás:

Bármi is legyen az úti cél, soha ne csak egy kis lenge nyári ruhában és szandálban indulj el, a legjobb, ha melegítőben és zárt cipőben vagy, esetleg egy kabát is legyen a kezed ügyében.


Forrás:

Általában nagy karfákkal vannak elválasztva a reptéri ülések, így nehéz rajtuk kényelmesen elhelyezkedni. Keresd meg a gyereksarkot, ott többnyire vannak padok a szülők számára.


Forrás:

Olyan helyen cuccolj le a csomagjaiddal egy kis alvásra, ami kevésbé forgalmas, ha lehet sétálj a terminál legvégére és ott pihenj le.


Forrás:

Próbálj meg úgy elhelyezkedni, hogy az irataid, a pénzed a pulcsid alatt legyenek rajtad, mondjuk egy övtáskában. A nagyobb táskáidra pedig próbálj meg valamennyire ráfeküdni. Terítsd végig a kabátodat mindeneden.


Forrás:

A legtöbb reptéren van 24/7 nyitva tartó pihenő, ahol adnak kávét, meleg reggelit és általában kényelmesebben lehet pihengetni is. Annyi a hátránya, hogy előfordulhat, pénzbe kerül bemenned ide.


Forrás:

A kézi poggyászodat úgy állítsd össze, hogy legyen benne minden, amire egy ilyen helyzetben szükség lehet. Takaró, valamilyen utazós párna, a reptéri boltban vehetsz mini dezodort, nedves törlőkendőt, innivalót.


Forrás:

Sok esetben megéri odamenni a saját légitársaságod egyik pultjához és elmondani, mi a helyzet. Ők sokszor tudnak megoldást nyújtani ezekben a kellemetlen helyzetekben.


Forrás:

Amiről soha, semmiképp se feledkezz meg, az az ébresztő beállítása, nehogy annyira bealudj, hogy lekésd a következő gépedet. Persze a telefont tedd vissza biztonságos helyre, ha ezzel megvagy.