Galéria

Van, aki máris tehetségesebb: híres magyar emberek gyerekei, akik szüleik nyomdokaiba léptek

Forrás: Szabó Gyula, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, akiért lánya, Zsófi rajongott kislányként és felnőttként is. Nem csoda, hogy édesapja munkássága őt is inspirálta. Zsófi azonban nemcsak a színészetben lett sikeres, hanem műsorvezetőként is egyre többször láthatjuk a képernyőn.
Forrás: Ullmann Mónika és Miller Zoltán közös fia napjainkban híresebb, mint szülei. Igazi színész szülők gyermeke, aki szintén a színészetben találta meg helyét, de műsorvezetőként és énekesként is sikert sikerre halmoz.
Forrás: A Cápák között egyik üzletembere, Balogh Levente szakmája egyik legelismertebb embere, aki lányaira is nagyon büszke. A legidősebb gyermekét, Szimónát már sokan ismerik az Ázsia Expresszből. Bár a szépséges lány pszichológus, nem titkolja, hogy neki is van érzéke belenyúlni abba, ami valóban sikert hozhat.
Forrás: Bár Evelin nem lett énekesnő, ám édesapja szereplési vágyát örökölte, aminek köszönhetően influenszerként lett nagyon sikeres. Sőt, édesapja rajongóit is megnyerte magának.
Forrás: Fésűs Nelly szépséges lánya ugyan nem a színészet felé vette az irányt, de a szereplési vágy benne is megvan. Modellként, influenszerként ismert, méghozzá egyre jobban. De, ha ez nem lenne elég, Csenge hangja is lenyűgöző, így nincs kizárva, hogy a zenei pályán is megcsillogtatja tehetségét.
Forrás: A népszerű modell-influenszer színész-műsorvezető édesapja, R. Kárpáti Péter karrierjéből inspirálódott, hiszen ő is több tévéműsorban mutatta meg magát, nevével pedig számos márka tudja megszólítani a vásárlókat.