Galéria

A boldogító igen másodjára is! 7 híres pár, akik elváltak, majd újra összeházasodtak egymással

Forrás: Pamela Anderson 2007 októberében ment feleségül régi barátjához, Rick Salomonhoz, Las Vegasban. Ez volt a Baywatch sztár harmadik házassága, de nem tartott sokáig, mivel két hónappal később érvénytelenítették a frigyet. 2014-ben azonban Pamela és Rick mindenkit megdöbbentett, amikor bejelentették, hogy titokban másodszor is összekötötték életüket. Házasságuk ezúttal hat hónapig tartott.
Forrás: Melanie Griffith 14 éves volt, míg Don Johnson 22, amikor megismerkedtek a Harrad-kísérlet forgatásán. A színésznő 18. születésnapján eljegyezték egymást. 1976-ban megszöktek és Las Vegasban házasodtak össze. A boldogság csak 6 hónapig tartott akkor, de 1989-ben ismét kimondták az igent egymásnak a coloradói Aspenben. Második házasságuk sem tartott azonban örökké, mivel 1996-ban elváltak.
Forrás: 1956-ban Natalie Wood és Robert Wagner egy forgatáson szeretett egymásba, és egy évvel később össze is házasodtak. Ők voltak Hollywood egyik kedvenc álompárja, de 1962-ben elváltak. Mindketten mással alapítottak családot, de 1972-ben ismét egymásba szerettek és újfent oltár elé álltak. A frigy Natalie 1981-es tragikus haláláig tartott.
Forrás: Richard Burton és Elizabeth Taylor a Kleopátra forgatásán találkoztak. Akkor mindketten házasok voltak, de a szerelem győzedelmeskedett, mindketten elváltak, majd 1964-ben összeházasodtak. 10 év után 1974-ben elváltak. Ám nem sokáig bírták egymás nélkül, mivel rá egy évre újra összeházasodtak. Bár nagy szerelem volt, 1976-ban *újra* elváltak.
Forrás: A két festőművész szerelme világhírű. Amennyire szerették, annyira gyűlölték is egymást. Kapcsolatukban a félrelépések is gyakoriak voltak, mégis imádták egymást. 1929-ben házasodtak össze először, majd 1939-ben elváltak. Egy évvel később azonban mindketten rájöttek, hogy nem bírják egymás nélkül és 1940-ben ismét oltár elé álltak. Frida 1954-ben bekövetkezett haláláig együtt maradtak.
Forrás: Elon Musk és Talulah Riley színésznő 2010-ben házasodtak össze, de két év után elváltak, amit a Tesla vezérigazgatója a Twitteren jelentett be: "@rileytalulah Csodálatos négy év volt. Örökké szeretni foglak. Nagyon boldoggá teszel majd valakit egy nap." Alig egy évvel később az elvált pár újraházasodott; 2016-ban azonban megint elváltak...
Forrás: Eminem és középiskolás szerelme még a 90-es években jött össze, mielőtt Eminem világhírű lett volna. 1999-ben mondták ki az igent, ám a kapcsolat igen toxikus volt. Többször csalták meg egymást és a fizikai tettlegesség is gyakori volt náluk, végül 2001-ben elváltak. Ám, a köztük lévő erős szenvedély és közös lányuk miatt 2006-ban még egy esélyt adtak egymásnak, de ez sem tartott sokáig, ugyanis 1 hónap után szakítottak.