Galéria

Ez a legijesztőbb dolog a szerelemben számodra a csillagjegyed alapján - FOLYTATÁS

Forrás:

Rettegsz a szerelemtől, mert minél tovább tart egy kapcsolat, annál több a veszítenivalód. Nem akarod átélni azt, hogy valakibe belezúgsz, majd végül mégis csalódni fogsz. Nem tudod, hogy bírnád-e az ilyen szintű fájdalmat.


Forrás:

Saját magadtól félsz igazán. Pontosabban attól, hogy találsz valaki nagyszerűt, majd valahogy sikerül elrontanod az egészet. Félsz, hogy te leszel a hibás a kapcsolatban.


Forrás:

Te az elkötelezettségtől félsz leginkább. Nem akarod egyetlen személynek szentelni magad, és aztán rájönni, hogy mégis rosszul választottál.


Forrás:

Félsz attól, hogy a történelem megismétli önmagát. Korábban már megsérültél, és nem akarod, hogy ez újra megtörténjen. Nem akarod átélni mindazokat a fájdalmas érzelmeket, amelyeket megígértél magadnak, hogy soha többé nem fogod átélni.


Forrás:

Egyszerűen félsz a boldogságtól. Egy részed ugyanis nem hiszi el, hogy megérdemled. Egy részed úgy érzi, hogy örökké egyedül kell maradnod...


Forrás: Félsz attól, hogy te vagy az, aki jobban szereti a másikat. Sőt, az egyetlen, aki erőfeszítéseket tesz a kapcsolatban, akit őszintén érdekel a sorsa, hogy egyben marad-e vagy darabokra hullik.