Galéria

4 tipp, hogy feszes és izmos maradjon a vaginánk

Forrás: Hihetetlen, de akárcsak a bőrünk és az egészségünk, úgy a vaginánk szempontjából is fontos a megfelelő és egészséges táplálkozás. A vagina egészségéért olyan ételek fogyasztásával tehetünk, mint a tőzegáfonya, a citrusfélék, a szója vagy éppen az élőflórás joghurtok, tejtermékek.
Forrás: A Kegel-gyakorlatok híresek kedvező élettani hatásaikról, legyen szó a szexuális élet nagyobb élvezetéről,  vagy a vizelet-visszatartási problémákról. Egyszerű összehúzás-elengedés gyakorlatok, amelyek megerősítik a medencefenék izmait. Ezek, az izmok feszességének megtartását is segítik. Mindössze a megfelelő légzést és az izomösszehúzó technikát kell elsajátítani. Ezt idővel intim súlyokkal is kiegészíthetjük.
Forrás: Sokan hiszik azt, hogy a sok szextől gyorsabban veszítünk a feszességünkből "oda lent", ez azonban nem igaz. A rendszeres és élvezetes nemi élet erősíti, edzi a vaginánk izomzatát. Így nemcsak az orgazmus és a csodás élmény miatt érdemes többet szeretkezni a párunkkal, hanem a vaginánk miatt is.
Forrás: Számos reklámot látunk az arcunk és a testünk bőrének ápolásával kapcsolatban, de a vaginánk ápolása is ugyanilyen lényeges. A meleg, a hideg és persze az idő múlása rá is kihat. Használjunk mindennap intimmosakodót, olykor-olykor pedig egy alapos intimzuhanyt is érdemes beiktatni. Munka és utazás során pedig legyen nálunk intimtörlő, amivel gyorsan és hatásosan tudunk frissíteni a vaginánk területén.