Galéria

Sorozatgyilkosok barátai elárulták, mik voltak azok a vészjósló jelek, amiket ők nem vettek észre

Forrás:

„Amikor egy tipikus amerikai étteremben felszolgálóként dolgoztam, volt egy vendég, aki mondhatni rajongott értem. Minden egyes nap ott volt, beszélgetett velem, majd, amikor elment, fél penny borravalót hagyott az asztalon nekem. Mármint konkrétan félbevágott egy pénzérmét azért, hogy nekem adhassa. Néhány hónappal később megtudtam, hogy megölte a barátnőjét, és több eltűnt lány ügyében is őt vádolják. Most is kiráz a hideg...”


Forrás:

„Volt egy barátom a gimiben, akiről később kiderült, hogy hidegvérű gyilkos. A lány nagyon visszahúzódó, és kifejezetten kedves volt velem, ám volt egy-két jel, amire talán jobban is odafigyelhettem volna. Például amikor egy házibulin annyira ideges lett egy ártalmatlan vicc miatt az egyik haverunkra, hogy kést rántott rá. Akkor azt hittük, hogy csak poén...”


Forrás:

„A kedvenc tanárom nagyon közel állt hozzám, mert mindenben segített és rengeteget beszélgettünk óra után. Azt észrevettem, hogy durván depressziós volt, de emellett tényleg nagyon segítőkész és kedves volt. Később megölte a feleségét és több környékbeli nőt is. Sokkoló.”


Forrás:

„Volt egy srác, akivel mondhatni együtt nőttünk fel (az apukáink legjobb barátok voltak, ráadásul közel is életünk egymáshoz). Aztán a fiú egyre furcsábban kezdett el viselkedni. Elképesztő korán belevetette magát az ivásba (9 évesen!!!), ugyanekkor kezdett el pornográf tartalmakat nézni. Kínozta a kisállatokat, és soha nem érezte se jól, se rosszul magát. Tudom, ezek mind vészjósló jelek, de nem akartam elhinni, hogy rossz ember, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy megölte a saját szüleit...”


Forrás:

„Volt egy kollégám, akivel nagyon jóban voltunk, együtt ebédeltünk és sokat nevettünk. Arra emlékszem, hogy folyamatosan panaszkodott a feleségéről és az otthoni stresszről, de nem vettem annyira komolyan. Az egyik alkalommal felajánlotta, hogy levágja nálunk a füvet, szóval meg is egyeztünk. Egy következő nap épp tevékenykedtem a házban, egyszer csak oldalra néztem, és láttam, hogy a kolléga az ablakon át néz, hihetetlenül ijesztő módon. Soha nem ijedtem még így meg! Pár hónapra rá megölte a feleségét és a gyerekét is.”


Forrás:

„A baráti társaságunkban volt egy fiú, aki nagyon szeretett megviccelni másokat. Mondjuk ezt egy nagyon furcsa és morbid módon tette, fegyvert rántott az ember arcába, mert kíváncsi volt a reakcióra. Később ténylegesen fejbe lőtte az egyik ismerősömet, és még néhány embert, aki az útjába került.”


Forrás:

„Hetedikes koromban volt egy barátom, akivel nagyon jól megértettük egymást. Az egyik nap azt mondta, hogy fussunk majd össze valamikor. Azt mondtam oké, erre ő biciklivel odajött a 10 kilométerre lévő házunkhoz hajnali 4-kor. Néhány évvel később több lányt is megölt, minden esetben a Central Parkban.”