Galéria

8 hiba, amit elkövethetsz a Tinder profilodban

Forrás:

„Egyetlen képpel teljesen hazavághatod a profilodat, ezért nagyon alaposan válogasd meg, mi kerül ki oda. A csoportképeket a barátaiddal például kerüld, mert teljesen összezavarod velük a másik felet, nem fogja tudni, melyik vagy te. Különösen főképnek ne válassz ilyet!” – mondta Maria.


Forrás:

Maria Sullivan hozzátette, nagyon rossz ötlet kitenni egy olyan képet, amin egy ellentétes nemű személlyel pózolsz, esetleg ölelitek egymást. Lehet, hogy ő a legjobb barátod, de a Tinderen mindenki azt fogja gondolni, hogy az exedet mutogatod.


Forrás:

A randi szakértő szerint a szelfik sem túl előnyösek, jobban jársz, ha megkéred az egyik barátod, készítsen rólad pár előnyös, csinos képet, amin látszik, mennyire valódi és megközelíthető vagy.


Forrás:

Nagyon nehéz a Tinderre jó bio-t, vagyis bemutatkozót írni, hiszen se nem akarsz túl sokat elárulni magadról vadidegeneknek, de nem is szeretnél elhallgatni semmi fontosat. A szakértő szerint az a jó, ha néhány szépen megfogalmazott mondatban leírod, milyen típusú személyiség vagy, mik a hobbijaid, mit dolgozol és kit keresel.


Forrás:

Ha nem teszel ki semmit a profilodra magadról, nem várhatod, hogy rád talál a nagy Ő, hiszen nulla részletből nem fog rájönni, hogy téged keres.


Forrás:

„Az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig maradj őszinte, soha ne ferdítsd el a tényeket, ne hazudj!” – mondta Sullivan.


Forrás:

Elképesztően taszítóan hat, amikor valaki abból ír felsorolást a profilján, hogy mi és ki az, amit NEM keres. Ilyet ne csinálj, arról írj, ki lehet a befutó.


Forrás:

A #goodvibesonly mentalitással az a baj, hogy azt üzened magadról, hogy te csak akkor tudod elfogadni a másik embert egy párkapcsolatban, amikor jól van. Amikor azonban szomorú és nem szórakoztató, te nem vagy kész mellette állni.