Galéria

Csillagjegyed elárulja, milyen típusú toxikus embereknek dőlsz be legkönnyebben

Forrás: A valódi követő - Olyan személyiség vagy, akire az emberek felnéznek, és akit nagyon tisztelnek. Magabiztosságod, humorérzéked és határtalan energiád miatt képes vagy bevonzani azokat az embereket, akik valódi követőid lesznek, igazán rajonganak érted. A probléma csak ott kezdődik, hogy ezek az emberek hajlamosak elvárni, hogy csak velük foglalkozz és megpróbálnak kisajátítani. 
Forrás: A manipulátor - Te vagy az a csillagjegy, amelyik a legtürelmesebb és legmegbízhatóbb, és úgy adsz második esélyt, mintha cukorka lenne. Ezért talán nem is lepődsz meg túlságosan, hogy vonzod a manipulátorokat.

Mivel természetedből fakadóan szinte mindenkiben a legjobbat keresed, néha észre sem veszed, hogy manipulálnak.
Forrás: A szadista lány - Az Ikrek talán a leglazább jegy. Nagyjából egy sziklával is el tudnál beszélgetni, ezért a szadista lányt éppen a szellemességed és az intelligenciád vonzza.

Ő az a fajta lány, aki mindent megtesz azért, hogy valaki kirekesztve érezze magát. Az a tény, hogy te mindenkivel jól kijössz, irigységet ébreszt benne és próbál minél jobban hasonlítani rád. Gyakran annyira iriggyé válik, hogy megpróbálja tönkre tenni a te kapcsolataidat.
Forrás: Azok, akik azt hiszik, hogy jobbak mindenkinél. - Őszinte vagy és határozott. Egyetlen egyszer sem kérdőjelezted meg, hogy ki vagy, és soha nem gondoltál arra, hogy megváltozz más valaki kedvéért. Azok az emberek azonban, akik mindenkinél jobbnak hiszik magukat, kihívást látnak benned és megpróbálnak megváltoztatni. 
Ezek az emberek fenyegetésként tekintenek rád, ezért megpróbálnak elbizonytalanítani.
Forrás: Az egoista emberek - Mivel gyors észjárású vagy és jó a humorod, az egoista emberek könnyen azt gondolják, megtaláljátok a közös hangot. Azzal azonban nem számolnak, hogy a bántó, szarkasztikus humor, amit ők képviselnek, valamint mások megalázása, egyáltalán nem a te asztalod.
Forrás: A haszonlesők - A Szűznek van a legnagyobb szíve az állatövben. Mindig másokért teszel dolgokat, miközben a saját igényeidet figyelmen kívül hagyod, és nem törődsz megfelelően magaddal. Ez vonzza a haszonlesőket.
Forrás: Az áldozat - Úgy éled az életed, hogy tudod, mit kell tenned, és ennek eredményeként sikerrel is jársz. Ezzel azonban vonzod az áldozatot.
Látnak valakit, aki magabiztos és nyugodt, és abba a reménybe kapaszkodnak, hogy ebből valami átragad rájuk is. Azért fordulnak hozzád, hogy megbeszéljék a problémáikat, de úgy tűnik, a nehéz időket nem a fejlődést és megoldást, hanem a kiút lehetőségének keresik.
Forrás: Az önimádó - Kétségtelenül te vagy az a jegy, amely a legnagyobb erővel rendelkezik. Nem meglepő, hogy vonzó vagy az önimádók számára, hiszen akár azt is mondhatnánk, hogy félelmetes vagy mások számára.

A nárcisztikus mindenben pontosan olyan akar lenni, mint te, attól a kitartó elszántságtól kezdve, amellyel az érdekeidért harcolsz, egészen addig, hogy úgy viselkedsz, mintha te lennél az egyetlen ember a szobában.

Eleinte azt a benyomást keltik, hogy törődnek veled, hogy jó emberek, és hogy valóban meghallgatják, amit mondani akarsz.

Azonban amint megmutatják a valódi arcukat, csalódni fogsz. Semmilyen módon nem veszik figyelembe a  véleményed, érzéseidet vagy határaidat.
Forrás: Ítélkező emberek - A Nyilas az a jegy, amely a legnagyobb önbizalmat és rendíthetetlen függetlenséget sugározza, és mindig készen áll a szórakozásra.

Úgy is emlegetnek, mint a társaság középpontja, így természetes, hogy vonzod az ítélkező embereket. Ők azok, akik irigykednek rád a törekvéseid miatt és nem örülnek neki, ha sikerül végre azt az életet élned, amilyet mindig is szerettél volna.
Forrás: A haszonleső - Egyértelmű, hogy nem vagy az a típus, aki pusztán a szórakozás kedvéért fenntart egy barátságot vagy egy romantikus kapcsolatot.

Most már csak olyan embereket akarsz az életedben tudni, akik mély és tartalmas kapcsolatokat tudnak biztosítani számodra.

Mivel azon jegyek közé tartozol, amelyekkel a legkönnyebb beszélgetni, az emberek, különösen a haszonlesők, nagyon hamar megnyílnak előtted.

Arra használnak téged, hogy átvezesd őket a nehéz időszakon, de cserébe soha nem adnak semmit.
Forrás: A vakmerő zsarnok - A Vízöntők a feddhetetlenségükről és őszinteségükről ismertek. Szinte mindenki előtt megnyitják a szívüket. Így vonzzák magukhoz a kíméletlen zsarnokot.

Mivel a feddhetetlenség és a hűség alapvetően a lényedbe ivódott, logikus, hogy ha valakit beengedsz az életedbe, mindent megteszel, hogy biztonságban tudd. 

A kegyetlen zsarnok azonban irigykednek, mert látják, hogy milyen gondoskodó vagy, milyen feltétel nélkül is kedves tudsz lenni. Kihasználják a kedvességedet, és pusztítást végeznek az életedben, csak azért, mert ettől jobban érzik magukat.
Forrás: A drámakirálynő - A Halak az a csillagjegy, amely a leginkább példázza az együttérzés és az önzetlenség tulajdonságait.

Mivel a szívedben mindenki számára van hely, olyasvalakit vonzol, aki szeret drámát szítani.
Nagylelkűséged vonzza az embereket, ha belépsz egy szobába, mindenki mosolyogva köszön neked és örülnek, hogy látnak.  

Az a személy azonban, aki a drámát szítja, ezt nem képes elviselni. Elégedetlen a saját életével, és emiatt potenciális fenyegetésnek tekint rád.