Galéria

5 híres magyar szülő, akik szigorúan óvják a gyermekeiket a közösségi médiától

Forrás: A szépséges modell-műsorvezetőnek decemberben született meg első gyermeke, Olívia, akit már most tudatosan igyekszik távol tartani a közösségi médiától. Regi gyermeke születése előtt sem osztotta meg az élete intimebb részleteit, így sem a párjáról, sem pedig a közeli barátairól nem posztolt. Ezzel egyébként mindig sikerült megtartania magának az élete privátságát, épp ezért lányát sem szeretné kitenni a nyilvánosságnak.
Forrás: A színésznőből lett műsorvezetőnek már lassan 6 éves a kisfia, Mendel, akit születése óta óv a közösségi médiától. Bár korábban osztott meg néha egy-egy képet róla, ma már szinte csak háttal vagy profilból láthatják a rajongók a kisfiút. Zsófi ugyanis tisztában van az online szféra káros hatásaival.
Forrás: Az egykori Crystal-os Kasza Tibi ma már kétgyermekes családapa, aki imádja a családját, lányait pedig úgy védelmezi, mint egy hímoroszlán. Sajnos Tibi tisztában van a sok rosszindulatú emberrel, akik bele tudnak rúgni másokba, ami sok szempontból tud toxikus lenni egy gyermek személyiségfejlődésére, ezért sem osztanak meg feleségével képeket a gyerekekről.
Forrás: Hajdú Péter volt felesége ma már egy üzletemberrel él együtt, akivel közös gyermeke is született. A kisfiút azonban mindennél jobban óvja a büszke háromgyerekes édesanya. Idősebb gyermekei, Dávid és Noémi már rendelkeznek saját közösségi oldallal, így valószínű, hogy legkisebb fiának is szeretné meghagyni a döntést, mikor akar csatlakozni az online közeghez.
Forrás: A gyönyörű műsorvezető pár hónapja adott életet második kisfiának, Alexnek, de az első fiánál, Patriknál is tartotta magát ahhoz, hogy ne mutogassa az arcát a közösségi médiában. Bár ő közszereplő és párja is ismert, mégis szeretné rábízni a gyermekeire a döntést, hogy mikor szeretnék megmutatni magukat a világnak.