Galéria

6 meghökkentő kulisszatitok, ami után teljesen más szemmel fogod nézni a 2000es évek kedvenc tinifilmjeit

Forrás:

A 2007-ben készült Superbad hatalmas siker volt a maga idejében, ám azt senki nem tudja, hogy az egyik főszereplő, Christopher Mintz-Plasse édesanyjának jelen kellett lennie fia szexjelenetének forgatásakor, ugyanis Christopher csupán 17 éves volt... El tudjuk képzelni, hogy egy tízes skálán mennyire lehetett kínos a szituáció...


Forrás:

Kristen Stewart egy néhány évvel ezelőtti interjújában elárulta, hogy az Alkonyat – hajnalhasadás első részének forgatásakor a menyasszonyi ruháját olyan szigorúan kellett titokban tartani, hogy a jelenetek között az ikonikus Volturi köpenyt kellett hordania, hogy még véletlenül se készüljenek képek és senki ne lássa, hogyan is néz ki a ruha. „Egy Volturi köpenyt kellett szinte végig viselnem, és egyszerűen utáltam. Amint vége volt a jelenet forgatásának, valaki azonnal rohant felém a köpennyel, hogy eltakarjon. Alig vártam, hogy vége legyen” – mondta őszintén a színésznő.


Forrás:

Bart Johnson, aki Bolton edzőt játszotta a High School Musicalben elárulta, hogy neki és Miss Darbusnak (drámatanár) eredetileg volt egy közös dala, ám a film túl hosszúnak bizonyult, és végül úgy döntöttek, hogy ezt a dalt kivágják belőle... Milyen kár, igaz?


Forrás:

Te is imádtad a Csavard be, mint Beckham című filmet, ugye? Akkor kapaszkodj meg, mert ez volt az első nyugati gyártású film, amelyet Észak-Kóreában levetítettek a televízióban! Ezt valószínűleg még maga Keira Knightley sem gondolta volna...


Forrás:

Az tény, hogy az egész világ imádta a Neveletlen hercegnő-filmeket, ám az szinte biztos, hogy nem tudják sokan, hogy mindkét film producere Whitney Houston volt, méghozzá a BrownHouse nevű produkciós cégén keresztül. Nem semmi, mi?


Forrás:

Emma Stone egyik legemlékezetesett szerepe egyértelműen a Könnyű nőcske című filmben volt, ami a színésznő első igazi főszerepe volt. Pont emiatt a súly miatt Emma nem akarta visszanézi magát a filmben, és még a szobából is kiment, ha a rokonai berakták a Könnyű nőcskét. Emmára ugyanis hatalmas stressz nehezedett akkoriban, és úgy érezte, hogy rajta múlik a film sikere, ezért utána annyira megkönnyebbült, hogy látni sem akarta a filmet.