Galéria

Ezek a lányok is arra gyanakodtak, hogy ők Madeleine McCann

Forrás: Ez az eset 2017-ben történt; Harriet egy manchesteri egyetemista volt, aki azt állította, hogy ugyanaz a folt van az íriszén, mint Madeleine-nek, és ugyanaz az anyajegy van a jobb combján. Végül a 14 éves lány bevallotta, hogy csak egy poénnak szánta a dolgot, amivel túl messzire ment.
Forrás: Ebla volt az, akinek először elhitték, hogy valóban ő lehet Madeleine. Rómában élt, de azt állította, hogy igazából brit. A média elkezdett foglalkozni az ügyével, ahogyan most Julia Wendall esetében is.

A The Sun elsőként számolt be az esetről, és mutatta meg a hasonlóságokat Madeleine és Embla között.

Embla édesapja később előállt, hogy cáfolja a hírt. Elmagyarázta, hogy lányának Asperger-szindrómája van, és hogy hónapokkal korábban elszökött otthonról. Ráadásul a kora sem stimmel, hiszen nyolc évvel idősebb volt, mint Madelaine lett volna akkoriban.
Forrás: Ez a sztori, akkor történt, amikor berobbant a TikTok. Egy Maddie néven regisztrált felhasználó azt állította, hogy ő az eltűnt Madeleine McCann. Madeleine akkoriban 18 éves lett volna, három évvel fiatalabb, mint a TikTok-felhasználó, aki végül be is ismerte, hogy az egész csak egy vicc volt.