Galéria

6 elvált ember elmeséli a pillanatot, amikor rájött, hogy a házasságának vége

Forrás:

„A férjem és én néhány évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy meg szeretnénk menteni a házasságunkat, ezért az én javaslatomra elkezdtünk házassági tanácsadásra járni. Az egyik ilyen alkalmon megkérdezték tőlünk, hogy mi az, amit még mindig nagyon szeretünk a másikban. Én azt mondtam, hogy azt szeretem a férjemben, hogy legyen bármilyen rossz a helyzet, még mindig meg tud nevettetni, ami feldobja az egész napomat. Ezek után a férjem azt a választ adta, hogy azt szereti bennem a legjobban, hogy mindig kitakarítom a fürdőszobát, mert tudom, hogy ő ezt utálná megcsinálni. Abban a pillanatban tudtam, hogy nekünk már nincs mit megmenteni...”


Forrás:

„Már a kórházban voltam, az első gyermekemmel voltam terhes, amikor a férjem közölte, hogy neki ez túl unalmas, ő nem fog velem maradni órákig. És nem, nem viccelt, először egy edzőterembe ment el gyúrni, majd egy meccset is megnézett. Addigra ért vissza, amire már megszületett a kisfiunk. Nem maradt bennem kérdés azzal kapcsolatban, hogy nekem nem szabad vele maradnom örökre...”


Forrás:

„A feleségem elhívott, hogy menjünk el a munkahelye karácsonyi bulijára. Mind egy hatalmas asztalnál ültünk, és mi voltunk az egyetlen újdonsült házasok. Épp ezért persze az összes többi pár azt kérdezgette, hogy mikor kezdünk családot alapítani, mikorra tervezzük a babát. Én azt válaszoltam, hogy remélem, minél hamarabb, mire a feleségem röhögve közbeszólt és azt mondta, hogy még az se biztos, hogy mi együtt maradunk. Borzasztó kellemetlen volt, megfagyott a levegő és mindenki látta rajtam, hogy legszívesebben elfutnék. A legjobb dolog, ami történt velem az, hogy elváltunk...”


Forrás:

„A férjem és én meghívást kaptunk egy újévi buliba, de mivel senki nem tudott vigyázni a 2 éves kisfiunkra, így abban egyeztünk meg, hogy csak a férjem elnéz az eseményre, de korán haza is jön. Ennek ellenére hajnali 3-kor ért haza, ráadásul elképesztő részegen, és egy szalvétát szorongatott. Azt mondta, hogy ezt a szalvétát mindenképpen tegyem be a széfbe, nehogy megfeledkezzen róla. Erre természetesen megkérdeztem, hogy mégis miért olyan fontos a szalvéta, amire azt válaszolta, hogy egy nő telefonszáma van rajta, akivel még le kell egyeztetnie egy randit. Másnap beadtam a válási papírokat.”


Forrás:

„Várandós voltam, a férjem viszont nem akart kimenni cigizni, ha hideg volt. Én viszont anyatigrisbe váltottam át attól a perctől fogva, amint megtudtam, hogy babát várok, így az egyik este közöltem, hogy azonnal menjen ki az udvarra, mert bent a közelemben nem cigizhet. A reakciójára viszont egyáltalán nem számítottam. Elkezdett kiabálni, hogy ez az ő háza, és a saját házában azt csinál, amit akar. Akkor és ott tudtam, hogy ez a házasság menthetetlen. Ez már 10 éve volt, és azóta szerencsére egy kiegyensúlyozott és boldog házasságban élek.”


Forrás:

„Voltak gondjaink a férjemmel, de úgy voltam vele, hogy amíg szeret, addig kitartok és megéri küzdeni. Aztán az egyik este, amikor a vacsoráját csináltam, a forró olaj véletlenül a szemembe ment és borzasztóan fájt. A férjem mindeközben egy méterre tőlem a telefonját nézegette, még csak fel sem nézett, hogy mi történt, én pedig sírtam, és arra gondoltam, hogy hát ennyi, ennek tényleg vége van...”