Galéria

Van, akiről soha nem gondoltuk volna: 8 híres ember, akik 2023-ban 70 évesek lesznek

Forrás: A kétszeresen Emmy-díjas amerikai színész olyan, mintha megállította volna az időt, ugyanis hosszú évek óta képtelen az öregedésre. Malkovich egyébként Amerika egyik legelismertebb színházi színésze, aki elmondta, hogy a színpad és a munka sokat segít, hogy fiatalon tartsa magát.
Forrás: A lenyűgözően szép színésznő hihetetlen, de 70 éves lesz, mégpedig február 8-án. Mary elképesztő formában van. Bőre hibátlan, alakja csodás, és mindezt plasztika nélkül volt képes elérni.
Forrás: A neves színész - aki olyan alkotások főszereplője volt, mint a Frida - a példa rá, hogy 70 évesen is lehet új életet kezdeni. 2020-ban elvált első feleségétől, 2021-ben pedig ismét oltár elé állt szerelmével, a nála 20 évvel fiatalabb Jennifer Lee-vel.
Forrás: A Függetlenség napjából ismert színész az évek múlásával csak még nagyobb sármőr lett. Akárcsak George Clooney-t vagy Brad Pittet, őt is szexisebbé tette az a néhány ránc és ősz tincs. De az sokakat megdöbbentett, hogy idén decemberben betölti a 70-et.
Forrás: A híres pankrátor körül mindig zajlik az élet. A 2009-es válását követően a második nejétől is elvált. A szerelmi csalódások, illetve két gyermeke, Brooke és Nick zűrös élete mellett mégis sikerült fiatalosnak maradnia. Pedig sokak szerint ennyi stressz után legalább 20 évvel kéne idősebbnek kinéznie.
Forrás: A Télapu című filmek sztárja és ezzel együtt a 90-es évek egyik legzseniálisabb komikusa június 13-án lesz 70 éves. Tim egy interjúban elmondta, hogy a nevetés és a közönség szeretete tartja formában.
Forrás: A gyönyörű színésznőnek kicsit odébb van a szülenapja, ugyanis december 8-án fogja betölteni a 70-et. Kim arcát nézve még mindig hihetetlen, hogy a színésznő már ennyi idős. Bár a magánélete nem volt mindig fenékig tejfel, és Alec Baldwinnal közös lányuk, Ireland sem könnyítette meg a helyzetét, mindig igyekezett megtalálni az egyensúlyt és a boldogságot.
Forrás: Az egykori 007-es ügynök május 16-án tölti be a 70. életévét, de ez kicsit sem látszik rajta. Mindig úgy élte az életét, hogy tükörbe tudjon nézni. Első felesége halála után ismét szerelmes lett és azóta is boldog családi életet él. Bár szerepet már ritkán vállal el, számos jótékonysági rendezvényen részt vesz és igyekszik gyermekei útját egyengetni.