Galéria

Bakik a hazai színpadokon: Kínos esetek, mikor beégtek a zenészek

Forrás: A fantasztikus hangú énekesnő nagy bakija örökre beégett a köztudatba, annak ellenére, hogy menedzsere eltüntette az internetnek még a legrejtettebb bugyraiból is a felvételt. Az aranytorkú Lindával történt ugyanis, hogy elfelejtette a magyar himnuszt, majd azzal próbálta elfedni, hogy a közönséggel igyekezett elénekeltetni a hiányos részt, és azt mondta: "Én ezt így nem tudom, hát ezt közönséggel együtt kell, nem? Hát magyarok vagyunk, nem?”
A ciki pillanatot sokszor felemlegették.
Forrás: Saját blogbejegyzésében árulta el az énekes-színész, hogy bizony egyszer csúnyán beégett egy playbackkel. 
"Mi is történt? Megakadt a cédé. A Magyar Televízió élő szilveszteri műsorában beragadt a lemez, és nem ugrott tovább, ehelyett átcsapott dadogásba a dal. Ehhez elég nehezen tudtam hirtelen alkalmazkodni, és sürgősen le is keverték az egészet, a képet visszaadták a stúdiónak. Ez a szilveszter este, talán érthető módon, nem tartozik a kedvenceim közé, bár utólag visszagondolva inkább baromi vicces az egész, legalábbis jókat röhögünk, ha ezt valahol elmesélem" - írta a blogban András.
Forrás: A mulatóskirály Jolly egy lagzin zenélt, ahol végig playbackben szóltak a dalai, ő pedig rátátogott. Akkor lett kellemetlen a helyzet, mikor az addigra már exfelesége neve hangzott el egy dalban, Jolly pedig megpróbálta úgy menteni a helyzetet, hogy ráénekelt egy másik nevet, de csak arra az egy sorra, így aztán elég egyértelmű lett, hogy ez bizony totál playback volt.
Forrás: A rapper duó szintén egy tátogással bukott le, ráadásul a közönségben valaki pont fel is vette videóra, így aztán gyorsan elterjedt a nem túl kellemes pillanat.
Forrás: A napokban a BSW zenekar koncertjére egy olyan "rajongó" jutott be, aki folyamatosan bemutogatott a zenészeknek, és inzultálta őket a közönség soraiból. Ezen teljesen jogosan úgy felháborodtak a srácok, hogy felhívták a színpadra, és alaposan megszidták. Botrányos volt a fellépés, de abszolút nem a zenekarnak volt ciki.
Forrás: Az énekes könyvében árulta el, mi volt a legkellemetlenebb koncert pillanata: "Olyan izgalommal készültem erre a koncertre, mintha minimum saját nagykoncertem lett volna. Pedig mindössze három dalt énekelhettem. Emlékszem, akkor a Prognózis együttes volt az egyik sztárvendég. Fellépés előtt tíz perccel kinéztem a függöny mögül, és valóban, csurig volt a sportcsarnok. Legalább 2500-an lehettek. Dömsödi Gábor vezette a műsort. Felment a színpadra, és életem egyik legkellemetlenebb bevezetését adta elő. Szó szerint ezt mondta: "Kedves közönségünk, most egy kis szünet következik, a szünetben pedig hallgassák szeretettel Balázs Palit."