Galéria

5 fan, aki szétplasztikáztatta magát kedvenc sztárja, hőse miatt

Forrás:

A képen látható élő rajzfilmfigura, Pixee Fox erdeti neve Martina, plasztikai műtétei előtt villanyszerelőként dolgozott. Valószínűleg nagyon jól keresett vele, hiszen eddig összesen 43 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a mesefigura. A 35,5 centire szűkített dereka kedvéért három pár bordáját vetette ki.


Forrás:

Jordan James Parkle-nél jobban senki nincs odáig Kim Kardashianért, az tuti! A férfi eddig körülbelül 54 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki több, mint 50 operációra annak érdekében, hogy minél jobban hasonlítson a celebre és elnyerje a megtisztelő címet: a férfi Kim Kardashian.


Forrás:

Toby Sheldon mindössze öt év leforgása alatt egy ház árát költötte Justin Bieber-plasztikára, összesen 43 millió forintot fizetett ki különféle műtétekre. Ő maga is zeneszerző, elmondása szerint a legnagyobb inspirációt kedvence, a világsztár adja.


Forrás:

Clark Kent viszonylag könnyen, nagyjából a szemüvege levételével képes volt átváltozni Supermanné, Herbert Chaveznek ez nem ment ennyire egyszerűen. Az elmúlt 16 évben összesen 2 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a hőse. Volt ebben bőrfehérítés, orrplasztika, ajakfeltöltés.


Forrás:

Justin Jedlica annyira szeretett volna Barbie párja, Ken baba lenni, hogy eddigi élete során összesen 15 ezer dollárt, vagyis nagyjából 5,3 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra. Dolgoztak az orrán, a hajvonalán, az arccsontján, a homlokán, az ajkain, de még a vállán és a hasán is, hogy kockás legyen. A plasztikmánia 18 éves kora körül tört ki rajta, azóta sem állt le, elmondása szerint pedig imádja jelenlegi külsejét.