Galéria

Ez történt az eddigi X-Faktor nyertesekkel a finálé óta

Forrás: Az első évad nyertese: Vastag CsabaAz X-Faktor legelső győztese, Vastag Csaba a műsor óta több nagylemezt is kiadott, sőt, színészként is kipróbálta magát, például a Barátok közt, az Oltári csajok vagy az Éjjel-nappal Budapest című sorozatokban. Persze azóta is folyamatosan koncertezik, ráadásul a karrierje mellett a magánélete is szárnyal: augusztusban eljegyezte szerelmét, Domján Evelint, akivel legalább négy, de akár hét gyermeket is szeretnének vállalni.
Forrás: A második évad nyertese: Kocsis TiborKocsis Tibó legutóbb a színpad helyett a dzsungelben bizonyíthatott, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évadjának egyik versenyzőjeként ő is Kolumbiába utazott. (Azért természetesen továbbra is a zenei életben szeretne érvényesülni). A második évad győztese egyébként ma boldogabb, mint valaha: azt mondja, teljesen megváltozott az élete, mióta 2021 őszén coming outolt, jó érzéssel töltötte el, hogy meglépte ezt.
Forrás: A harmadik évad nyertese: Oláh GergőA mára ötgyermekes apuka egészen különleges koncertsorozatot szervezett őszre: a 10 állomásos Motivációs turnéját azzal a céllal indította útnak, hogy kisebb falvakat és községeket kereshessen fel, mert be szeretné bizonyítani, hogy sohasem lehetetlen kitörni az életkörülményeinkből. (Az énekes nem titkolja, régen sok atrocitás érte őt is a származása miatt.)
Forrás: A negyedik évad nyertese: Danics DóraFun fact, hogy Vastag Csabához hasonlóan az X-Faktor első női győztese is felbukkant az Oltári csajok sorozatban. Dórával egyébként a Tengerszem zenekar tagjaként találkozhattak a koncertre járók, október 31-én mutatták be élőben az új nagylemezüket.
Forrás: Az ötödik évad nyertese: Tóth AndiTóth Andi mindössze 15 éves volt, amikor elsőként zárta a tehetségkutató ötödik szériáját, a karrierje pedig azóta is meredeken ível felfelé: saját dalait több millióan megtekintették már, a hetedik Sztárban sztárt a második helyen zárta, a Dancing with the Starsban viszont már a dobogó élére álhatott 2021-ben. Szerepelt a Mintaapák sorozatban és hamarosan a Hazatalálsz című sorozatban is láthatod majd. Azért a munka mellett a magánéletre is marad ideje: a VALMAR egyik tagjával, Marics Petivel alkotnak egy párt.
Forrás: A hatodik évad nyertese: Opitz BarbaraBarbi nemrég fakanálra cserélte a mikrofont, mivel a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorának egyik versenyzője lett. Az énekesnő egyébként rengeteg bókot kap az Instagramján a kommentszekcióban, az ő szíve viszont már foglalt: Serleg Alberttel randizik.
Forrás:

A hetedik évad nyertese: Ricco & ClaudiaBár közösen nyerték meg az X-Faktort, végül mégis külön utakon folytatták tovább a munkát és az életüket is: a szakításukat Ricco jelentette be 2021 elején. A férfi azt mondta, más elképzeléseik voltak arról, hogy merre szeretnének haladni a jövőben, de békében, harag nélkül búcsúztak el egymástól.


Forrás: A nyolcadik évad nyertese: USNKByeAlex mentoráltjai, Filep Kund és Laskay Nimród az X-Faktor után a Duna TV A Dal című műsorába is bekerültek a Posztolj! című dalukkal, idén ősszel pedig egy általános iskolásoknak szervezett turnéra indultak el.
Forrás: A kilencedik évad nyertese: Ruszó TiborRuszó Tibor Tóth Andihoz hasonlóan tinédzserként lett az X-Faktor legjobbja, legutóbbi videoklipje, a Ne játssz a szívemmel már háromszázezer megtekintés felett pörög a YouTube-on.
Forrás: A tizedik évad nyertese: AleeTudtad, hogy Alee pár hete összefogott az X-Faktor egyik korábbi nyertesével? Tóth Andiról van szó, akivel „Kicsinál” címmel hozták ki a közös számukat. Alee amúgy a tehetségkutató óta folyamatosan újabb kislemezekkel jelentkezik, már több mint tízet kiadott.