Galéria

3 csillagjegy, akire rátalál a nagybetűs szerelem február végén

Forrás:

Az egyértelmű, hogy úgy szereted a dolgokat, ahogy azokat megszoktad, így finoman fogalmazva nem bírod a változásokat, még a legkisebbeket sem... A barátaid pont ezért tudják, hogy nem fogsz munkahelyet váltani, csak ha már tényleg nagy a gond, és a kapcsolataidból is nehezen lépsz ki, ugyanezek okoknál fogva. A közeli jövőben viszont valami megváltozik benned, ez pedig nem kicsit hat ki a környezetedre is, aminek következében belép az életedbe egy különleges személy, akinek hagyod, hogy megváltoztassa a szokásaidat, ez pedig egyáltalán nem ijeszt meg, életedben először! Nyugi, megéri a változás, ugyanis ez a kapcsolat örökre is szólhat, ez a különleges személy pedig csak jót akar neked!


Forrás:

Bár a szerelem fogalmába mindig is szerelmes voltál, az elköteleződés mégse a te pályád, úgy érezted ugyanis sokáig, hogy téged senki nem láncolhat le, és te nem viselnéd el, hogy valakinek elszámolással tartozz. Ezt sokáig így is gondoltad, a közeli jövőben azonban találkozol valakivel (konkrétan véletlenül fogtok összefutni), akit nagyon régről ismersz, ráadásul szeretsz is, a dolgok pedig teljesen irányíthatatlanná válnak, persze a szó jó értelmében. Hirtelen nem fogod azt érezni, hogy egy komoly kapcsolat elvesz a személyiségedből, ráadásul ezzel a személlyel minden egyes nap olyan, mintha a kedvenc Disney mesédbe kerültél volna... A folytatás pedig már csak rajtad múlik...


Forrás:

Nagyon fontos számodra, hogy a választottad megfeleljen az összes kritériumnak, amit felállítottál (helló, Ted Mosby!), így már pár randi után el tudod dönteni, hogy az a bizonyos személy alkalmas-e arra, hogy egyszer az igazi legyen. Persze hiába gondolkoztál így eddig, még nem találtad meg azt a valakit, aki tényleg a nagybetűs szerelem lehet az életedben, ez viszont most meg fog változni. Egy igazán különleges személy ugyanis belép az életedbe, neked pedig eszedbe sem jut, hogy elkezd elemezgetni azt, mennyire illik bele a kritériumaidba, ez pedig hidd el, hogy csak egyet jelenthet; nagy eséllyel ez a valaki lesz az igazi!