Galéria

Van, aki szívesen elfelejtené: híres emberek, akik elmesélték életük legcikibb első randiját

Forrás: Lucy Hale esete olyan, mint egy modern filmdráma egyik legcikisebb jelenete. A színésznő ugyanis igent mondott egy helyes srácnak, ám a randi a lehető legszörnyűbben alakult, miután észrevette, hogy a férfi folyamatosan a telefonját nézi és üzeneteket küld. Arra azonban a pasi nem számított, hogy Lucy pont rálát a telefonjára, aki egyből realizálta, hogy sajnos egy másik lánynak írt szerelmes üzeneteket.
Forrás: A világhírű énekes sosem titkolta, hogy nem tartozik az úriemberek táborába, ettől függetlenül mindig igyekszik elvarázsolni azt, akivel együtt akar lenni. „Randira vittem egy lányt a King’s Buffetbe, ahol spagettit rendeltem húsgombóccal. Ez azonban nem volt okos döntés, mivel egyből leettem magam. Ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy többet ne találkozzon velem. Tök ciki volt”.
Forrás: Biztosan mindenki volt már úgy vele, hogy hiába tetszett neki valaki, végül egy apróság mégis mindent romba döntött. Nos a szépséges színésznő tudna erről mesélni: "Nagyon tetszett egy srác, aki végül el is hívott randizni, ám az első találka 2 percében kiderült, hogy szörnyen kellemetlen a lehelete. Még a kocsijának is olyan szaga volt, mint a szájának. Szörnyű volt."
Forrás: Az Ellen DeGeneres Show-ban adott interjújában Clarkson elárulta, hogy volt egy igazán kellemetlen első randevúja, amiből nem is lett több, méghozzá a magasság miatt.  „Ő 157 cm volt, én meg 160. Mivel elmentem vele, ez nem zavart egy kicsit sem. De egy órán keresztül beszélt a magasságáról. Bár kibírtam egy órát, végül kimentem a mosdóba, és elmentem, nem bírtam tovább" - nevetett.
Forrás: A színésznő valóban megkaphatná a legcikisebb első randi díjat. "A legrosszabb randevú, amin valaha is voltam, egy olyan sráccal volt, aki nagyon tetszett, nagyon vonzódtam hozzá, aztán a randevún kiderült, hogy ez nem is randevú” – írta.
Forrás: A színésznő elmesélte, hogy egyszer csodásan indult egy első randija. Nagyszerű helyen vacsoráztak, jókat beszélgettek és a kémia is megvolt. Ám, amikor az ajtóhoz értek és a férfi megcsókolta, mindent elrontott egy mondattal, ugyanis azt mondta a színésznőnek, hogy az orrával is csókolózzon.
Forrás: Andie 2004-ben vált el második férjétől, Rhett Hartzogtől, ám ez egy percig sem tántorította el attól, hogy ismét szerelmet keressen. Válása utáni első randija azonban minden volt, csak szerencsés nem. Lánya ugyanis amikor ajtót nyitott a lovagnak, az anyjához fordulva csak ennyit mondott: „Anya, túl öreg hozzád”. Persze emiatt nem is lett több randija a férfival.