Galéria

Magyar sztárok, akik egy forgatáson estek szerelembe

Forrás:

A Barátok köztben is megkörnyékezték egymást karaktereik, Luca és Oszi, a való életben pedig végképp egymásba szerettek. A fiatal színészek Instagram oldalaikon is megosztják közös pillanataikat a rajongókkal.


Forrás:

Az RTL Klub X-Faktora nemcsak sztárokat kreál, de szerelmes párokat is. A mentorszékekben ülő két énekes a zenés showműsornak köszönheti egymásra találásukat, amit azóta esküvőjükkel pecsételtek meg.


Forrás:

Az Exatlonos fiatalok Dominikán ismerkedtek meg, és a sok embert próbáló feladat közepette biztosan látták egymás jó és rossz oldalát is. A szerelmesek nem beszélnek ugyan a magánéletükről, de az Instagramjuk alapján nagyon jól megvannak együtt.


Forrás:

Az egri születésű modell és szépségkirálynő a TV2 reality showjának, a Totemnek a forgatásán ismerkedett meg a színésszel. A kettejük kapcsolata gyorsan szárba szökkent, mire vége lett a forgatásoknak, már el is kezdtek randizni, és nemrég bejelentették, hogy az ismerkedésből szerelem lett. Csodás párost alkotnak!


Forrás:

A Korhatáros szerelem pár éve futott a TV2-n nagy sikerrel. A sztoriban Tamás karaktere a Kovács Patrícia által alakított anyukát hódította meg, a való életben azonban a furcsa lányt, Bettit játszó Vivien lett a befutó.


Forrás:

Az aranytorkú énekesnő és a séf a TV2-nek köszönhetik egymásra találásukat, Gábor ugyanis a Séfek séfe zsűrijében foglalt helyet 2017-ben. A szerelmük olyannyira megerősödött, hogy azóta boldog szülei kislányuknak, Hannarózának.


Forrás: A két énekes a Megasztár válogatóján találkozott először, ahova Dorina versenyzőként jelentkezett, Barna pedig a zsűriben foglalt helyet. A forgatások alatt azonban a kezdeti vonzalom szerelemmé kovácsolódott. Kapcsolatuk sokáig kiegyensúlyozott és boldog volt, de végül 14 év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Ettől függetlenül a barátság és a tisztelet megmaradt közöttük.