Galéria

Leszbikus színésznők – akik boldogabbak nem is lehetnének

Forrás:

A legendás színésznő, Jodie Foster évekig nem volt hajlandó beszélni szexualitásáról. 2013-ban aztán Jodie ugratásképpen meleg nőként jelent meg a Golden Globe-on - kigúnyolva a szexuális identitással kapcsolatos éveken át tartó spekulációkat. Még ugyanebben az évben fény derült rá, hogy Jodie életében egy új, különleges ember van jelen, a fotós (és Ellen DeGeneres exe), Alexandra Hedison személyében, akivel 2014-ben kötött házasságot.


Forrás:

Lily Tomlin a nagysikerű "Grace & Frankie" című vígjátéksorozatában ugyan Jane Fondával él együtt, - miután a férjeik coming outolnak -, a valóságban azonban feleségével, Jane Wagner írónővel. Noha Lily évtizedek óta nyíltan vállalta barátai és munkatársai körében, hogy meleg, soha nem nyilatkozott szexuális identitásáról, így sok rajongó számára csak akkor vált világossá, amikor 2013-ban összeházasodott kollégájával, a szintén Emmy-díjas Jane-el, miközben már 1971 óta egy párt alkottak.  

 


Forrás:

Cherry Jones, a Tony-, és az Emmy-díjas színésznő hollywoodi karrierjének kezdetétől fogva büszkén vállalta másságát. Mi több, korai vezetője volt az LMBTQ közösségnek. Sokáig Sarah Paulson színésznővel élt együtt, majd Sophie Huber svájci színésznővel és filmrendezővel, akivel 2015-ben kötöttek házasságot.


Forrás:

Jane Lynch-nek a "Glee" egykori sztárjának és a "Hollywood Game Night" műsorvezetőjének bizony van miért mosolyognia, hiszen 2016 óta él boldog házasságban Jennifer Cheyne-el. A házaspár Jane eklektikus Laurel Canyon-i otthonában él, amelyet eredetileg faházként vásároltak meg, majd egy kényelmes, kreatív, kétszintes modern oázissá alakították át. A pár együtt neveli Jennifer fiát, Harryt és Jane unokaöccsét, Dannyt. Sőt jó néhány kutyusnak is szorítanak helyet az álomotthonukban.


Forrás:

A pár annyira imádnivaló, hogy még az óriási (32 év) korkülönbség felett is elsiklunk. Sarah még Cherry Jonesal járt, amikor egy vacsora partin összefutott Taylorral. Évekkel később amikor újra találkoztak, már kifejezetten keresték egymás társaságát. Sarah a New York Times-nak elmondta, hogy Holland külseje lenyűgözte őt: „valószínűleg a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam". Egymás iránti odaadásuk és mély szeretetük pedig lenyűgözi a rajongókat.