Galéria

10 dolog, ami szupermenő volt a 2000-es évek elején

Forrás:

A 2000-es évek elején minden nagyobb iskolás és tini arra vágyott, hogy legyen egy saját discmanje, amin a legmenőbb akkori előadók másolt CD-it hallgathatta. Neked volt vagy csak nagyon vágytál volna rá?


Forrás:

Az évtized elején az összes trendi, divatos, csinos lány igyekezett beszerezni néhány szuperfeszülős, strasszos X-IT nacit, hogy a fiúk jól lássák, milyen kerek idomokkal áldotta meg őket az ég.


Forrás:

Ma már szinte röhejesnek hat, ha valaki tüskésre zselézi a haját, a 2000-es évek elején azonban az a fiú volt totálisan ciki, aki nem tette. El tudod ezt képzelni?


Forrás:

A Pokémon Magyarországon is hatalmas sikert aratott, a 2000-es évek elején nagy kedvenc volt a gyerekek között. Amikor pedig megjelentek a chipszes zacskók tele Poké Tazókkal, jött a még nagyobb őrület: a tazo-gyűjtés!


Forrás:

Az akkoriban igazán menő srácok imádták a lábtengót, a lakótelepen mást sem lehetett látni csak azt, ahogy dekáznak azzal az aprócska labdával.


Forrás:

Aki a 2000-es évek elején volt gyerek, az mindent tud arról, hogyan lehet szép és egészséges Tamagotchi állatkát nevelni. Baj csak akkor volt, amikor a nagyi véletlenül ráült és a kis piros gombbal újraindította az egészet…


Forrás:

Egy magára valamit is adó lány a 2000-es évek eleje-közepén másban nem volt hajlandó kimozdulni otthonról, csak széles szárú csípőfarmerben. Britney is ezt hordta akkor, oké?!


Forrás:

Ki ne emlékezne a fantasztikus, duplaujjas felsőkre, amiket fiúk és lányok egyaránt nagyon szerettek. Senkinek a gardróbjából nem hiányozhattak ezek a legendás darabok.


Forrás:

Az évtized egyik legnagyobb menősége volt, amikor megjelentek a kinyitható, utcai nevükön „kicsapós” telefonok. Pláne azokért voltunk odáig, amelyeknek a kijelzője még színes is volt!


Forrás:

Azt gondoltuk a csuklószorító örök, soha nem fog kimenni a divatból. Mindenki hordta őket, trendibb volt, mint bármilyen karkötő vagy óra, maximum egy-egy Sziget-napijegyes karszalaggal lehetett túltenni rajtuk.