Galéria

6 filmes hiba, ami összezavarta az idővonalat a filmben

Forrás: A Jóbarátok negyedik évadának felénél Phoebe megtudja, hogy terhes, miután belement, hogy testvére, Frank Jr. és felesége babáinak béranyja legyen. Nagyjából ugyanebben az időben Ross randevúzni kezd Emilyvel. Telt-múlt az idő, és Phoebe hasa lassan nőtt, mígnem hirtelen és anélkül, hogy észrevettük volna, hatalmasra nőtt. De a legfurcsább az volt, hogy Ross azt mondta egy epizódban, mielőtt Phoebe megszülte a hármasikreit, hogy Emilyvel való kapcsolata 72 napig tartott. Ezalatt az idő alatt összeházasodtak, majd összevesztek, és nagyjából ugyanabban az időben szakítottak, amikor Phoebe szült. Ez pedig azt jelenti, hogy körülbelül két és fél hónapig volt terhes.
Forrás: John Dillinger (Johnny Depp) a jelenet során épp moziba készül. Miután befejezte a borotválkozást, elővesz egy zsebórát és kinyitja; az óra körülbelül 6:02-t mutat. Ugyanakkor a kamera nagyításának köszönhetően jól kivehető, hogy valójában fél 7 van.
Forrás: Ha van olyan karakter, aki nem öregszik, az valószínű Ash Ketchum. Annak ellenére, hogy 25 évad és több film is készült a híres szériából, Ash még mindig 10 éves, akárcsak az első évadban. Néhány apró változtatást leszámítva pedig összességében ugyanúgy is néz ki.
Forrás: A regény cselekménye és a filmek szerint Piton egyidős Harry szüleivel. Tehát a saga első részében 30 év körüli lehetett. A filmekben azonban sokkal idősebbnek tűnt, így csak arra lehet következtetni, hogy több időre lett volna szükség a sminkelés során, hogy Rickman fiatalabbnak nézzen ki. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy pontosan ugyanúgy néz ki az első és az utolsó filmben is.
Forrás: A negyedik évad negyedik epizódjában Ted és Marshall is megemlíti, hogy Stella lánya, Lucy 7 éves. A harmadik évad 13. epizódjában azonban Stella kijelenti: „Van egy lányom, Lucynak hívják, 8 éves.” Így egyből felmerült mindenkiben a kérdés, hogyan lehetett fiatalabb évekkel később.
Forrás: Marty 1955-ig utazik vissza az időben, amikor a szülei először csókolják meg egymást. Ahhoz, hogy Marty ne tűnjön el a családi fotóról, gondoskodnia kell arról, hogy a szülei csókolózzanak a tánc közben, de a buliért felelős zenekar gitárosának megfájdul a keze, és nem tud tovább játszani, ezért Marty azt javasolja, hogy helyettesíti. Ekkor Marty egy Gibson ES-345 gitáron játszik, amely csak 1958-ban jelent meg. Hoppá!