Galéria

Ez a 6 legudvariatlanabb dolog, amit egy vásárló elkövethet

Forrás:

Biztos veled is előfordult már, hogy valakinek a kocsija az utadat állta a boltban, ami főleg egy olyan helyen bosszantó, ahol nagyon szűk hely van a polcok között és amúgy is nehéz elférni. Van, aki úgy orvosolja a problémát, hogy simán eltolja a másik kocsiját, míg van, aki szól a tulajdonosnak, ha az épp a környéken kószál. Mindenesetre érdemes odafigyelni a kóbor kocsikra, hogy ne okozzanak fennakadást.


Forrás:

A bolti dolgozók szerint az egyik legudvariatlanabb dolog, amit egy vásárló elkövethet, az az, ha a parkoló közepén hagyja a bevásárlókocsit. Ez persze nemcsak idegesítő a dolgozók számára, akiknek a nap végén össze kell gyűjteniük a kóbor kocsikat, de balesetveszélyes is. Arról nem is beszélve, hogy ezek a tárgyak könnyen megkarcolhatják az arra járó autókat vagy épp elfoglalhatnak egy-egy parkolóhelyet.


Forrás:

Van, hogy az élelmiszerboltokban felbukkannak kóstolós standok, amiknek létezése arra hivatott, hogy kipróbáljuk a termékeket és eldöntsük, hogy meg akarjuk-e vásárolni a rendes kiszerelést otthonra is magunknak. Az emberek egy része viszont azt gondolja, hogy a szőlő vagy épp az eper olyan terméknek számít, amit ettől függetlenül is bármikor meg lehet simán kósolni. Nagyon tévednek...


Forrás:

A koronavírus alatt megtanultuk, hogy a távolságtartás igenis jó dolog, ha épp vírusok és bacik ellen harcolunk, ám van, aki ezen felül sem szereti, ha a nyakába lihegnek. Sokan viszont egyáltalán nem csinálnak ügyet abból, hogy belépnek mások személyes terébe, ami nemcsak vásárlás közben, de sorban állás közben is nagyon zavaró lehet.


Forrás:

Vannak olyan expressz önkiszolgáló kasszák, ahova csak X mennyiségű termékkel szabad beállni a sorba, amit persze nem mindenki vesz figyelembe. Pedig igazán bunkóság 15 termékkel befurakodni, amikor az 5 a limit!


Forrás:

Biztosan veled is előfordult már, hogy olyasmi került a kosaradba, amivel kapcsolatban később meggondoltad magad és úgy döntöttél, hogy mégsem szeretnéd megvenni. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy random kipakolod a cuccot a kosaradból valahova, ahol aztán hetekig tengődik – főleg, ha romlandó dologról van szó – hanem, hogy visszafáradsz vele oda, ahonnan elvetted.