Galéria

7 házaspár elárulta, mi az, amit mindenkinek tudnia kéne, mielőtt férjhez megy

Forrás:

„A házasságban csak nagyon ritkán lesz ugyanolyan erős mind a két fél. A dolog arról szól, hogy felváltva legyünk erősek egymás számára! Mindkettőtöknek lesznek olyan napjai, amikor a kapcsolatotokat legyőzhetetlennek érzitek, de lesznek olyan hónapok, amikor az egyikőtök depressziós, esetleg nem érzi magában egyáltalán az erőt... A lényeg, hogy mindkettőtöknek hajlandónak kell lenni támogatni egymást a körülményektől függetlenül!”


Forrás:

„Meg kell tanulnod megfelelően vitázni. A viták elkerülhetetlenek, szóval meg kell tanulnod, hogy hogyan fejezd ki az aggodalmaidat, a véleményedet konstruktív módon. Tanuld meg meghallgatni a másikat, tanulj meg kompromisszumot kötni, aztán az egészet TÉNYLEG magad mögött hagyni! Teljesen rendben van, kellemetlenül érzed magad egy vitában, de az már nem oké, ha a haragot a vita után is magaddal viszed!”


Forrás:

„Ne hagyjátok abba a randizást! Attól, mert házasok vagytok, fontos, hogy időt szakítsatok egymásra, az udvarlásra, a romantikára! Tervezzétek a randikat felváltva, a siker garantált!


Forrás:

„20 év házasság után azt kell, hogy mondjam, hogy az a legfontosabb, hogy életed során többször is beleszeress a partneredbe. Mindannyian változunk, néha drasztikusan is, hiszen az idő előre haladtával változnak a barátaid, az érdeklődési köröd, a prioritásaid stb. De ahogy változol, és persze változik a partnered, meg kell tanulnod újra és újra beleszeretni abba az emberbe, akivé válik, ahelyett, hogy neheztelnél rá emiatt!”


Forrás:

„Ha megérkeznek a gyerekek az életetekbe, győződjetek meg róla, hogy mindketten egy oldalon álltok MINDENBEN! A gyerekek ugyanis a világ legnagyobb manipulátorai, és pillanatok alatt darabokra törnek, ha nem tudtok együtt dolgozni!”


Forrás:

„A házasságban az a legjobb, hogy mindig ott van valaki, amikor hazaérsz. A legrosszabb pedig az, hogy mindig ott van valaki, amikor hazaérsz.”


Forrás:

„Ha sokkal jobban érdekel az esküvő, mint az, hogy házas legyél, akkor még egyáltalán nem állsz készen a házasságra!”