Galéria

A 6 legjobb szexpóz kis péniszű pasiknak

Forrás:

A nő a hasára fekszik, medencéje alá tehet párnát, lábfejeit keresztezi, miközben csípője megemelkedik és szabaddá válik alfele. A férfi hátulról gyengéden ráfekszik, de karjaival tartja magát a nő fejének két oldalán, illetve térdein támaszkodik a nő két lábánk külső felén a talajon.


Forrás:

A nő hanyatt fekszik, csípője alá párnát tesz. Ezután térdeit felhúzza a mellkasához és szorosan ott tartja. Így teljes hozzáférés nyílik a szeméremajkakhoz. A férfi odatérdel, karjait a nő lábszára alá rakja, majd megkapaszkodik annak nyakában….és dönget.


Forrás:

A tehenészlány speciális változatánál a férfi a kanapéra ül, egyik lábát kinyújtja, a másikat viszont oldalra. A nő az ölébe ül, arccal a lábfejek irányába. A kissé előre esett csipő segíti a behatolás mélységét, sőt, karral rá lehet segíteni a dolgokra, apró elemelkedések formájában.


Forrás:

A nő fekszik hanyatt a padlón, egyik lábát kinyújtva. A férfi a lábai közé térdel, a nő másik lábát pedig felemeli egyenesen úgy, hogy az a vállára feküdjön. Behatoláskor a felnyújtott lábat maga felé húzza a férfi, így növelheti az intenzitást.


Forrás:

A tehenészlány reverz változatában a nő úgy ül bele a férfi péniszébe, hogy az hanyatt fekszik, a hölgy pedig arccal a férfi lábfejei felé van. A derék alá lehet párnát is tenni, ami méginkább megnöveli a hatékonyságot.


Forrás:

A jó öreg klasszikus, ami ráadásul még a pornóiparban is trendi. Nem bonyolult póz, és lehetővé teszi, hogy a pénisz teljes hosszával behatoljon a férfi. Ráadásul lehet keményen és lágyan is előadni.