Galéria

Híres emberek, akik meghökkentő módon adtak hírt a terhességükről

Forrás:

Minek elaprózni a dolgokat és megelegédeni egy Insta szelfivel? Az énekesnő a Women's Health címlapfotóján hozta a világ tudomására, hogy babát vár.


Forrás:

A szuperdíva a 2011-es VMA-n fekete nadrágban jelent meg a színpadon, felette egy begombolt lila blézerrel. A Love On Top előadása után az énekesnő kigombolta blézerét, és felfedte gömbölyödő hasát az ujjongó közönség előtt, és a büszke Jay-Z nézte.


Forrás:

A nálunk is népszerű Netflixes sorozat, a Kimmy Schmidt sztárja a The Tonight Show-ban a semmiből közölte Jimmy Fallonnal: "Nagy hírem van: terhes vagyok!" A tömeg éljenzett, miközben Fallon odahajolt pocakjához, és azt kiabálta: "Szia, kicsim! Szia!"


Forrás:

Az énekesnő egy gyors tweet vagy Instagram-bejegyzés helyett egy teljes animációs klipet készített egy vadonatúj dallal, hogy felfedje második gyermekének hírét. Ráadásul ez férjének is meglepetés vol.A "Souleye + Ever + me + love = sweetness" című klip Morissette férjével, Mario "Souleye" Treadway-vel közös szerelmi történetük animált változata.


Forrás:

2014-ben egy mulatságosan nyers tweettel jelentette be felesége terhességét a Vasember sztárja. "Yo. Susan. Én. Baba. Lány. November. Skorpió?" Azt kell mondanunk, lényegre törő volt.


Forrás:

Kétségkívül a második bébi leleplezése volt a nagyobb durranás, de az első is érdekesen sikerült. Miután hónapokig mappával takargatta hasát a sajtó eseményeken, illetve bő ruhákban járt, 2022 januárjában egy meglepetésszerű fotózáson egész egyszerűen hatalmas pocakot villantott. Lezseren leült egy lilás szőrös Chanel kabátban, alatta pedig szinte meztelen volt. 


Forrás:

2020 októberében, amikor a színész-énekesnő bejelentette harmadik terhességét, azt az elképzelhető legaranyosabb módon tette. Egy imádnivaló Instagram-bejegyzésben GIF-et tett közzé férjéről, Matthew Komáról, amelyben a leendő kispapa a mini baba dudort simogatta. A képaláírásban Duff azt írta: "Növekszünk!!! Leginkább is én..."